Új hozzászólás Aktív témák
-
rauschie
senior tag
egy 12centis ventillátornak mien szélzaja lehet 2500on?
-
Palika71
őstag
Meg is lehet annak kérni az árát, aminek nincs konkurenciája.
Mert ennek a zsugának az ''olcsóbb, de majdnem olyan erős'' kategória, nem az ellenfele.
Ennek csak az ''ugyanilyen erős, de olcsóbb'' lenne az.
Nekem tetszene. -
juliabrilke
veterán
Mondjuk aki ki tud fizetni 180.000-et egy videókártyára, az 200.000-et is ki tud majd fizetni.
Néha azért úgy néz ki, mintha az árban is fontos lenne, hgoy a legnagyobb legyen és nem csak a teljesítményben. Azért szerintem nem lesz egy slágertermék...
-
feka007
veterán
válasz
juliabrilke #46 üzenetére
Olcsóbb is lehetne, de az nvidia sztem kissé túl magasra tette az árát a 8800U-nak.
Amúgy némelyik márka közel ennyiért árulja alapórajelen a referenciakártyát, ehhez meg adnak vízhűtést, és tényleg szépen meg is van hatva, úgy hogy fölösleges az ár miatt nyavalyogni, ha 20E-rel olcsóbb lenne, akkor is ezt mondaná mindenki, ez most a csúcskategórián belüli csúcskártya, úgyis csak a legjobban teljesítményéhesek fogják megvenni. -
juliabrilke
veterán
Most néztem, hogy a kártyát olyan 200 (persze ezer
) magasságában adják... Úgy érzem, hogy nem ez lesz a következő kártyám. Egy tesztet azért megnéznék róla.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Stalker-2572 #13 üzenetére
Elég széles egy ház, de nem mernék rá megesküdni...
-
Gyorsít valamit az ilyen mértékben húzott GPU és memória?
Rolls-Royce... és mindenki a másiktól tanulja a rosszat. -
Csapi007
veterán
Hello
És moért pont egy ''ősrégi'' A8N-SLI lapba tették? -
feka007
veterán
válasz
Stalker-2572 #37 üzenetére
Adsz kétszáz ropit, mindjárt nem kell fűzni engem...
-
green dude
tag
Gondolom hamarosan a BFG is előrukkol hasonlóval, nekik eddig csak 8800 GTX OC-jük van vízhűtéssel, vagyis inkább vizesblokkal. Nekem az sokkal jobban tetszik, meg nem foglal el még 1 kártya helyet. Ez a leadtek nem igényes az látszik, maga a blokk egy kártyahelyes, de mégis a rögzítést b***ták kicserélni.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Stalker-2572 #37 üzenetére
Letesztelem Én is szívesen, ha valaki ideadja...
-
feka007
veterán
válasz
(Kolombusz) #33 üzenetére
Gőzöm se volt, hogy hogyan írják, úgy írtam, ahogyan előttem is írta vki.
-
feka007
veterán
A tetejéig sztem nem ér el, rövidek a csövek, a vga meg a gép aljában van
De amúgy én nem szerelném be, mert ugyan nekem ilyen lapos CPU hűtőm van, de sztem akadályozza a CPU cooler hűtését, eléggé nagy...
Én a Trabant sofőröket bírom, az kész, ahogyan ott bent ülnek és fogják a kormánykereket abba a bevásárlókocsiba
[Szerkesztve] -
KrAt
veterán
Szép kártya
Úgy magában kéne, nem azzal a kis hűtéssel, csak a borda, de az nagyon korrekt
-
-
Csyppa
senior tag
-
feka007
veterán
Hát nekem se férne be a házba, na és mi lenne ha a gépház mellé raknánk?
Csyppa Arra a célra egy szakadt Trabant is jó, ráadásul kissé megfizethetőbb a royce roycenál, még ennek a kari árának is a tört részéért be tudsz szerezni egy példányt
[Szerkesztve] -
Ste
addikt
ez már legalább tuningolt
és mennyire elsz képes ez a ''kis'' vízhűtés lehűteni? -
X@b3e
addikt
válasz
Stalker-2572 #21 üzenetére
Aki vesz egy ilyen kártyát (mármint 8800U-t, nem ezt a rémet), annak illő egy normális hűtést is rátenni. Gyári hűtő nálam addig van mindenen, ameddig kiveszem a dobozából
-
Alkarcsont
senior tag
Eléggé szerencsétlen ez a hűtés a Ninja procihűtőm nem férne be oda (igaz a képen ők sem raktak procihűtőt)
-
X@b3e
addikt
Megint csak azt tudom mondani, mint az összes külön gyári vizes hűtővel ellátott kártyára: semmi értelme.. Max pár amcsi kontár hülyegyerek örül neki, mert nulla hozzáértéssel viz lesz a gépében
-
Shadows
senior tag
drága drága DE olcsóbb mint 1 royce royce vagy egy F50 nem?? DE
-
feka007
veterán
válasz
PirosHello #15 üzenetére
A csúcsteljesítményt meg kell fizetni, ez van... De -mint mondtam- az eVGA kisebb frekin árulja magasabb áron, és ez szebb is sztem
-
PirosHello
senior tag
Szép kártya.......
Szép áron.........
-
Ősember
őstag
válasz
Stalker-2572 #9 üzenetére
valoszinü ezért találták ki a mini ninját [link]
-
Stalker-2572
veterán
válasz
horvathkrisz #11 üzenetére
Antec P180/182 ?
-
(Kolombusz)
veterán
180 wattot bír el a hűtőrendszer, nem annyit fogyaszt.
Nézd meg a gtx tesztet, ott mértek fogyasztást.
Másrészt ha ennyit is enne, akkor sem hinném, hogy a célközönséget zavarná a fogyasztása.
Harmadrészt, a BFG megoldása még mindig jobb, ott csak a fasza blokkot adják a vga-val, amit beköthetsz a saját rendszeredbe. Az ilyen különálló vízhűtések szerintem nem túl jók. -
horvathkrisz
addikt
válasz
Stalker-2572 #9 üzenetére
Háztól függően, előfordulhat....
-
Gaben01
őstag
Az egyetlen ami tetszik benne az az egész kártyát beborító hűtőblokk,de az nagyon
A hőleadó és az elhelyezése meg hááát,ezt valszeg át kéne gondolniuk mégegyszer.Nem tudom hogy egy ninja beférne-e oda,szvsz nem. -
Stalker-2572
veterán
Pontos vastagság? Szerintetek egy Ninja befér alá?
-
VargaI
senior tag
150-200W-os GPU fogyasztás
..nagyon Prescott szagú, ott szerencsére egy technológiai váltás ill. egy magrevízió után vissztértek az emberes 60-80 W környékére. Kiváncsi vagyok VGA piacon is észbe kapnak-e végre már. Ez már nem állapot...
-
-
feka007
veterán
z0tynál és Hammonnál potom 208 papríocskáért láttam!
Egyébként tényleg korrekt ára van, mert akárhogy is nézzük, az eVGA KO-jánál magasabb frekin jár, emellett pedig mérföldekkel olcsóbb, persze nem is ad rá évtizedekre szóló garanciákat, de minek is, ha egy év múlva már a negyedik tulajnál jár a kártya?
-
törölt tag
Kétségtelen, hogy jól néz ki, meg vagány kártya, ilyenek, de ezen kívül semmi előnyét nem látom a cuccnak.
Az SLI is meglehetősen problémás lenne, ha jól figyelem a képet...
Ami engem illet, ha igazán sok pénzem lenne gépre, akkor sem vennék ilyet. Szóval nem nekem csinálták.
OK, típushozzászóls volt, de akkor is ez a véleményem. -
Retekegér
MODERÁTOR
És az árcédula?
Attól biztos lehet infarktust kapni... -
Muton
addikt
jól néz ki, de a képek alapján ellégé bekorlátozza cpu-hűtő méretét. ami meg a célközönség esetében valszeg jó nagy lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Zárt rendszerű vízhűtéssel, emelt órajelekkel érkezik a Leviathan melléknevű kártya.
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Nvidia Geforce RTX 3090 Founders Edition
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- MSI GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 GAMING 8G Videokártya!
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest