- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Riasztó topik
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razor1
aktív tag
ha már itt belementünk az összehasonlítgatásba, vki aki próbálta már mindet meg tudja mondani h a sima ipod, a mini és a nano hangja ugyanaz, vagy van vmi difi?
-
Razor1
aktív tag
w800 nemtom milyen, de sztem a k750 (ami elméletileg tök ua) sztem jól szól ipodhoz viszonyítva is, legalábbis én meglepődtem a hangminőségén. + sokan írták már, h a dolog nagymértékben függ a fülestől, az meg ugye megint egy más témakör...
igaziból akkor lennék boldog ha egy normál méretű telóban lenne 60gb hdd és egy kompakt fényképezőgépek színvonalát elérő 2-3 Mpixeles kameradehát álmodik a nyomor...
-
Razor1
aktív tag
ki beszélt itt téglafonról 150 ezerért? mondjuk nem vagyok otthon a mobil piacon, de a SE k750 történetesen fele ennyibe kerül boltban, ha meg tudsz akciósan venni szolgáltatónál olcsóbb mint a nano. 1 gigás kártya bele boltban 20k, kéz alatt vagy használtan sztem 15k... meglepően jól szól, a gyári füles is egész jó, utcai használatra teljesen alkalmas. én meg pont abból indulok ki h a telefont ugye mindig hurcolni kell és akkor ha ez ki tud váltani egy másik ketyerét akkor 1el kevesebb cucc van a zsebemben amitől leesik rólam a gatya...
-
Razor1
aktív tag
tom h ízlések és pofonok, de nekem ez az 1 giga már nagyon karcsúnak tűnik, pláne ennyiért. sztem érdemesebb egy jobb telcsit venni nagyobb memkártyával, oszt csókolom...
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Projektor topic
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Iiyama ProLite E2607WS (26" 1920x1200)
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gaming PC/Ryzen 9 3900x /RX6900XT/32GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest