Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaye
őstag
válasz
Cathfaern #14 üzenetére
Attól hogy munkára szánják, még elég jól jöhet a nagyob kapacitás. Nyilván nem filmgyűjtemények hordozására van kitalálva, de pár jó kövér, képekkel megpakolt pdf, vagy ppt prezentáció, egy nagyobb képgyűjtemény, vagy neadjisten videoprezentáció simán megeszik 512 megát, és nem feltétlenül az a cél, hogy csak az épp aktuális anyagok lehessenek rajta.
Egyébként szöget ütött a fejembe egy durva bénaság: a lézer nem a hegyében, hanem a másik végén van. Ergo miközben vetítem a prezentációmat, nem tudok közben lézermutogatni csak ha előbb átmásolom az egész hóbelevancot a merevlemezre. Tudom, tudom, onnan úgyis gyorsabb, meg satöbbi, de akkor is
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest