- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen joysticket vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez itt kérem A PENDRIVE!
[link]
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
Akkor már rakjunk bele olyat is, ami a toll mozgása alapján érzékeli hogy mit írsz, és ezt egyből be is digitalizálja. Sőt képes a rajzokat is, ráadásul vektoros formában
Szerintem bt-vel az a baj, aku időt nagyon lehúzná, ráadásul annak is kell hely szerintem (meg az plusz súly, és bármilyen könnyű is, egy tollnál sokat számít).
Amúgy ezt az elhagyásos dolgot nem igazán értem, én mióta az eszemet tudom, 1 tollamat hagytam el, az is meg lett később. -
moma
őstag
nem is rossz ötlet. bár szerintem jobb lenne ha nem ilyen ketté szedhetős lenn, hanem csak egy kupakot lehetne lecsavarni a végéről. na meg szerintem az ember a tollait el szokta hagyni, szóval lehet kicsit kockázatos
-
attisx
addikt
Hmm... Nem rossz. Főleg ha lesz belőle töltőtoll is...
[Szerkesztve] -
shteer
titán
egy kis venti is lehetne rajta
egy izzasztó prezihez jól jöhet
-
Cs_Laci
senior tag
Nem is rossz ennyiért. bár mire ideér.
Amúgy 512 nem olyan kevés, ha az ember tényleg csak a prezentációkon használja tárgyalások alkalmával. Egy ppt ráfér, ott a pointer. Már csak a ppt vezérlő / léptető gombokat is továbbítania kéne -
neduddki
nagyúr
HI!
Ha cska nincsennek proifetikus almaim akkor en ijjet mar lattam, illen szip ezustos volt, csak nem emlexem vot-e rajt iras? es nemis a kozlemultban volt...
udv
neduddki -
erdoke
titán
Ez nagyon jó, de mi a faxnak bele a flash memória?
Na jó, revideálom nézeteimet, megtenné céges mindenesnek, dokumentum fájloknak bőven elég ez is (pedig én szaladgáltam már nagy Excel tablicskukkal). -
RpPRO
őstag
Azert az usb-s toszo kutyat meg nem ubereli.
-
DraXoN
addikt
Nekem van egy szó szerint pendive om
... bár nem ilyen, abban nincs lámpa, és lézermutató, és még csak 64MB os
USB 1.1 es....
De feketén lehet vele írni, és ha lecsavarom a végét akkor pcre lehet kötni
De kissé végnehéz (vagyis a pendrive fele), és az USB csati miatt kisebbíteni sem lehetett volna... gondolom ezzel is ugyanaz lehet a helyzet... De ha magammal viszem mindig megnézik -
Yaye
őstag
válasz
Cathfaern #14 üzenetére
Attól hogy munkára szánják, még elég jól jöhet a nagyob kapacitás. Nyilván nem filmgyűjtemények hordozására van kitalálva, de pár jó kövér, képekkel megpakolt pdf, vagy ppt prezentáció, egy nagyobb képgyűjtemény, vagy neadjisten videoprezentáció simán megeszik 512 megát, és nem feltétlenül az a cél, hogy csak az épp aktuális anyagok lehessenek rajta.
Egyébként szöget ütött a fejembe egy durva bénaság: a lézer nem a hegyében, hanem a másik végén van. Ergo miközben vetítem a prezentációmat, nem tudok közben lézermutogatni csak ha előbb átmásolom az egész hóbelevancot a merevlemezre. Tudom, tudom, onnan úgyis gyorsabb, meg satöbbi, de akkor is -
(Kolombusz)
veterán
Végre tényleg pendrive.
-
dokar
addikt
ez kiba nagy
a hír címe is ötletes
-
blunt
aktív tag
fasza, de pici. melohoz legalabb 1-2 gigas kell nekem
-
dogofpavlov
csendes tag
Szerintem tök jópofa, bár lehetett volna 1Gb. És valószínű, úgy van ahogy említettétek, marha drága hozzá a tollbetét.
-
ftc
nagyúr
válasz
janpotocki #2 üzenetére
az sok....nem szeretem ha egy toll magasan tömszli..
-
Stalker-2572
veterán
Tollakat mindig elhagyom, inkább kihagynám
Ha még bluetooth is lenne benne egész hasznos kis kütyü lenne, mert lehetne közben írni is vele
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
Azért ha belegondolsz, toll, pointer lézerrel...szóval valszeg olyanoknak szánták, akik munkájukhoz használnák. Azaz főleg pdf, doc, stb fájlokat kell vinni rajta. Nagy ritkán nagyobb dolgot, de az se éri el a több száz MB-os méretet. Arra pedig bőven elég az 512, s így legalább az ára is alacsony.
-
nocsak, ez nekem is tecc, de csinálhatták volna 1gb-re is...
-
Hebry
senior tag
Nekem tetszik...
-
D4rkm4n
őstag
Na ez már tényleg vicces.
-
Yaye
őstag
Elég jó is lehetne, csak hát tényleg miért csak 512-es, az már manapság is elég szerény, egy jó tollat pedig évekre vesz az ember. A másik fenntartásom a tollbetét: ebbe tuti valami nehezen, drágán beszerezhető(?) spéci betét kell. És valóban kicsit vaskosabbnak tűnik az ideálisnál.
Viszont tényleg nincs rossz ára, főleg ha a toll maga igényes, full fém (annak tűnik), jó mechanikával.
[Szerkesztve] -
atosz
őstag
Mi a fxxxért csak 512-es?
Legyen nagyobb és akkor lehet vennék is egyet, feltéve ha élőben tényleg jól mutat a toll, jó vele írni, minőségi. -
Cathfaern
nagyúr
Ha valaki talál magyarországi boltot, ahol ezt meg lehet venni / rendelni szóljon
Nekem mindig az a bajom, pendrive sokszor jól jönne, csak elfelejtem magammal hurcolászni, toll viszont mindig van nálam.
Amúgy remélem valamelyik élelmes beszállító nézegeti ezt a topicot, és a lelkesedést látva berendel ilyet sokat -
wwenigma
Jómunkásember
Krva jo... szoljatok ha valakihez megerkezik!
-
Ste
addikt
besz@rás
kell egy ilyen -
KrAt
veterán
Frankó, bár sztem nem oly' vastag
Kézbeálló
-
macilaci78
nagyúr
És a vastagsága is csak a kupak részre vonatkozik, az írótoll része még lehet kényelmes fogású.
Azt nem említi sajna, hogy az az akksi vajh mennyi ideig elég világításból, vagy lézerezésből. És 50€-t egy normális tollért is elkérnek, sőt! Kíváncsi vagyok, nekem mennyiért kínálják majd. -
Nightmare
senior tag
Érdekes kezdeményezés, sztem nem is vészes az ára.
-
ftc
nagyúr
milxen vastag toll lehet..usb csatinak el kell férnie
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest