- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
craine12
tag
Hátra kell bedugni, aztán mehet belet BT adapter, meg webkamera. Meg persze Vista, és Readyboost, akkor ki sem kell húzni, és nem gond, hogy hátul van.
Elsőre nem vágtam, mi az a szarvasagancs, de tényleg jól néz ki. Vajon milyen kémiai vegyületeket lehet belőle kirakni? Benzolgyűrű?
[Szerkesztve] -
LordX
veterán
válasz
Macilaci457 #20 üzenetére
Ezt ki firtatta? Megnézted a hírt, amihez hozzászóltál?
-
D.Orion
veterán
Hát ez nagyon jó. Grat
-
EQMontoya
veterán
nem rossz kis kütyü, kár, hogy a képek alapján nem épp a leghelytakarékosabb...
-
Macilaci457
őstag
''Egy USB gyökérhubra asszem 126 eszközt lehet rákapcsolni.''
Az igaz, hogy amióta a szabvány létezik, a képességeit sehol sem használják ki. Csupán egy-két USB-s HDD házon van további láncolásra való csatlakozó. Inkább mindenki vesz HUB-ot. Meg az a 480Mbit is elég elméleti... -
zombikiller
tag
Ez Tök jó és az ára se vészes veszek 100 ilyet aztán építek belőlük valami sík felületet
-
ngabor2
nagyúr
chieftec dragon. magasság: 67cm. az asztalom magassága: 75cm.
az asztalom hasznos felülete 120x41cm. a dragon 46x22cm-es alapú.
túl sokat foglalna el az amúgyis mindig kevés hasznos felületből. a bátyám gépe nem sokkal kisebb, viszont az íróasztala az az enyém töredéke. van olyan gépház, amit nem lehet sztalon tartani. vagy legalábbis értelmes ember nem tesz fel. -
Hebry
senior tag
Nekem is tetszik.
Ötletes, és még hasznos is lehet... -
ngabor2
nagyúr
bátyám pendrive-ja így adta fel a nemes küzdelmet. be volt dugva alulra elől, a fia meg bement a szobába... és rálépett. nem tetszett a kütyünek. bátyámnak se
ez ellen én úgy védekezek, hogy egy usb hosszabbítóval a gép tetejére vezetek egy portot. nem fix, de eddig bevált. -
Csapi007
veterán
A kép nagyon ott van.
-
jasszer
őstag
Tényleg ötletes...
csak félő h a - legtöbbször a földön lévő - gép síkjából nagyon ki fog lógni egy ilyen összedugdosott dolog, én tuti lerúgnám véletlenül.
-
waverider
senior tag
nagyon pöpec, tetszik!
-
Great. Újra kezdenek ötletes cuccokkal előrukkolni a számítástechnikában.
-
Sepiroth
csendes tag
nekem nem veszi be a gyomrom
-
KrAt
veterán
Tökjó cucc
-
FTeR
addikt
ez arra a régi építőjátékra emlékeztet (nemtomanevét), amiben kék csövecskéket lehetett sárga ''csuklókra'' húzni.
vajh, körbe lehet zárni a cuccost? -
a képen látható ''sejt'' rendszerrel vajon hány pendrive-ot lehetne összedugni ?:
-
M@trixfan
addikt
Ízléses és ötletes, nekem is tetszik.
-
macilaci78
nagyúr
Besz@rás!
Nekem nagyon tetszik ez a dizájn, aranyos.
Viszont az USB-bég kupakja mellé adhattak volna egy-egy vakdugót az Y másik két végére is, hogy ne koszolódjon. De ötletes és nem foglal sok helyet, mint más USB-elosztók.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest