- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordX
veterán
''A támogatott technológiák között találjuk a HyperThreadinget, az Execute Disable Bitet és az Enhanced Intel Speedstepet és az EM64T-t.''
Szereztek egy BIOS-t, ami támogatja őket?
Mert ha jól sejtem, ezeknek köze nincs a chipsethez, a processzortól függ, hogy van-e a gépben ilyen.. És egy BIOS kell, hogy felismerje a procit 
Egy KT133-as alaplapomban simán ment a 1200-as Duron, csak mivel nem ismerte a BIOS, az SSE támogatás nem akart működni.. -
Docci
senior tag
Szivesen elfogadnék egy olyan változatot,amibe s478-as cpu-mat bele tudtám tenni,de a vga pci-e s lenne.
Így csak alaplapot+vga-t kellene cserélnem. -
Dassler
őstag
A bugos dolgok csak az első szériáknál volt gond, vagy a későbbiekben is? Már az AMD-s vonalon. Ebből is érdemes megvárni az első teszteket.
-
Loretto
veterán
Már a cím is csodásan hangzik

Bár az ati chipek nem olyan rosszak, ha jól tudom nemde?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Packeta
- Windows 11
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- MSI NVIDIA GeForce RTX 3090 3X OC GPU Kitűnő állapotban
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mert ha jól sejtem, ezeknek köze nincs a chipsethez, a processzortól függ, hogy van-e a gépben ilyen.. És egy BIOS kell, hogy felismerje a procit