Új hozzászólás Aktív témák
-
hummerdikk
őstag
válasz
hummerdikk #331 üzenetére
ui: Addig ameddig valami nem hozzaerto humanoid egyed oda ul es elkezdi piszkalni a rendszerbelallitasokat, mert azt hiszi az az InterNet...
-
hummerdikk
őstag
Jo neked! Egyebkent amikor csak en hasznalom akkor nincs csak ha mas kontarkodik... Es itt a baj az MSel! Ha mar mas ember hasznalja a gepet akkor tonkremehet az oprendszer. Es azert valljuk be linux vagy freebsd-n nem lehet igy elrontani a dolgokat.
De ahogy latom, te nagy win rajongo vagy es ertessz is hozza nagyon jol, amiert minden tiszteletem a tied. Csak az a baj, hogy nem latsz teljeskoruen. Ennyi! Egyebkent meg a legjobb win szerintem a Win2k meg a Win2k3 Server. Jol beallitod es semmi gond nincs!
[Szerkesztve] -
hummerdikk
őstag
En nem vagyok szoftverkomunista!
Es nem is vagyok azon a szinten, hogy minden ingyen!
Ettol nagyobb profitot minek? Mikor nagyon sok ember ehezik!
Nekem tetszik, es a win2k szerintem az eddigi legjobb win meg a 2k3. Amiert dicserem is Bill-t.
Nem bantani akarom, de azert ne nezzenek mar minket a multik fejostehennek... -
hummerdikk
őstag
Sziasztok!
En OO-t hasznalok itthon es szerintem nagyon jo!
Suliban meg MS cuccok vannak... De az a legjobban duhito, hogy amikor itthon meg kell valamit irni akkor csak MS ben lehet.... Duhito2: A tanar mindig Microsoft kotoszot hasznal allandoan....
Szornyu....
Azt tanultuk es tanuljuk, hogy az MS termekeiben mi hol van.... Az nem erdekli a tanart, hogy te tudod mire jo es kb 10mp alatt meg is leled. Neki az kell, hogy pl irasbeliben leird a pontos elerest... Meg csak Microsoft mindenhol....
Microsoft meg leszallhanta a Foldre! Olyan araik vannak amit nem bir a mai kozep reteg se nagyon megfizetni! Allandoan hajszoljak a nem eredeti wineseket is... De nem gondolnak bele miert van annyi masolt win. Suliknak egyszeru pattogni, nekik ingyen van... Bill Gates Ur meg akkora penzel rendekezik, hogy nem tom mit szamitana neki ha emberibb ara lenne a termekeknek... Talan annyit, hogy nem o lenne a leggazdagabb, de akkor mivan? Mert szerintem semmi! Sok ember ehezik bill meg meg tobbet akar....
Ui.: Meg meg is szuntetik a 2knal a javitocsomagokat es az uj MS szoftverek mar alapbol fel se telepitodnek ra.... Ezzel is csak azt akarjak, hogy vegyenek ujabb wint...
Nos, ebbol a tanulsag az, hogy az MS egyeduralmat akar kialakitani.
Mod:
''Míg az Informatikai és Hírközlési Minisztérium elégedett a tevékenységével...''----> Ez a masik... Csucsulnek a fobeosztasokban olyanemberek akik azt se tudjak mi az a SCSI... Es ez a szamtek miniszter.... Tobbiekrol nem is beszelve...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest