- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
Ambrosius
tag
válasz
FollowTheORI #5 üzenetére
Nem akarlak bántani, mert igazad lehetne, hiszen azért az Intelnek meglennének az emberei, a szakértelme, az erőforrásai egy olyan processzor előállításának, ami kenterbe verne mindent (ha más nem megy, lemásolnák/ötletet vennének az AMd-től. Egyszerűen az a baj, hogy költség/technológiai/lustasági okokból lett a p4 olyan, amilyen de az Intelnek muszáj volt lépni. Most, hogy Ghzben már elhagyták az AMD-t (teljesítményben még nem nagyon) talán rá fognak érni arra, hogy agyaljanak valami megoldáson. Csak az a "baj", hogy az AMD-sek sem ülnek ölbe tett kézzel :DD Én azt mondom, hogy az Intel nem lesz sokkal jobb, legfeljebb ugyanolyan jó mint az AMD, viszont biztosan drágább. Szerintem ebből az architektúrából mondjuk nagyságrendileg jobbat nem lehet csinálni.
Nem tudom, hogy bírja az AMD, de most egy 1.4-es Thunderbird olcsóbb!!! :o mint az én 133 MHZ-es pentiumom volt anno 6 éve pedig még bele sem számoltam az inflációt...
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest