- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- OLED monitor topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Ambrosius
tag
válasz
FollowTheORI #5 üzenetére
Nem akarlak bántani, mert igazad lehetne, hiszen azért az Intelnek meglennének az emberei, a szakértelme, az erőforrásai egy olyan processzor előállításának, ami kenterbe verne mindent (ha más nem megy, lemásolnák/ötletet vennének az AMd-től. Egyszerűen az a baj, hogy költség/technológiai/lustasági okokból lett a p4 olyan, amilyen de az Intelnek muszáj volt lépni. Most, hogy Ghzben már elhagyták az AMD-t (teljesítményben még nem nagyon) talán rá fognak érni arra, hogy agyaljanak valami megoldáson. Csak az a "baj", hogy az AMD-sek sem ülnek ölbe tett kézzel :DD Én azt mondom, hogy az Intel nem lesz sokkal jobb, legfeljebb ugyanolyan jó mint az AMD, viszont biztosan drágább. Szerintem ebből az architektúrából mondjuk nagyságrendileg jobbat nem lehet csinálni.
Nem tudom, hogy bírja az AMD, de most egy 1.4-es Thunderbird olcsóbb!!! :o mint az én 133 MHZ-es pentiumom volt anno 6 éve pedig még bele sem számoltam az inflációt...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ASUS PRIME Z590-P
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest