- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- RAM topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPad topik
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Androidos fejegységek
Aktív témák
-
Ambrosius
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nem akarlak bántani, mert igazad lehetne, hiszen azért az Intelnek meglennének az emberei, a szakértelme, az erőforrásai egy olyan processzor előállításának, ami kenterbe verne mindent (ha más nem megy, lemásolnák/ötletet vennének az AMd-től. Egyszerűen az a baj, hogy költség/technológiai/lustasági okokból lett a p4 olyan, amilyen de az Intelnek muszáj volt lépni. Most, hogy Ghzben már elhagyták az AMD-t (teljesítményben még nem nagyon) talán rá fognak érni arra, hogy agyaljanak valami megoldáson. Csak az a "baj", hogy az AMD-sek sem ülnek ölbe tett kézzel :DD Én azt mondom, hogy az Intel nem lesz sokkal jobb, legfeljebb ugyanolyan jó mint az AMD, viszont biztosan drágább. Szerintem ebből az architektúrából mondjuk nagyságrendileg jobbat nem lehet csinálni.
Nem tudom, hogy bírja az AMD, de most egy 1.4-es Thunderbird olcsóbb!!! :o mint az én 133 MHZ-es pentiumom volt anno 6 éve pedig még bele sem számoltam az inflációt...
Aktív témák
- Autós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- RAM topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Könyvajánló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- Asus H110M2 D3 LGA 1151 alaplap
- Corsair Vengeance RGB RS 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz C18 Memória!
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest