- OLED monitor topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kompakt vízhűtés
- E-book olvasók
- RAM topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
randomly
csendes tag
Hello
Igen kicsit átszabták, infra portot nem vágják ki, a pcmcia helyére 2db plusz USB.
És ami tetszik a levegő kiömlő nyjlások formája is átszabva.
G551Bővebben: link
rand
ps:Minden hol lehordják az ECS-t, ez most 13 hónapos (tudom még ovis), és megy. Pixel hiba egy se. Vagy csak vak vagyok .....
[Szerkesztve] -
hunluigi
senior tag
Csak arra szerettem volna reagálni hogy ebben az árfekvésben ez az összeállítás szvsz nem rossz. Ezért a pénzért nem nagyon válogathatsz. Nem hinném hogy túl sok gép van ami sokkal többet tud ugyanezért a pénzért...
Mindenesetre nekem nem kéne már csak azért sem mert nem nagyon tudnám mire használni... ugyanakkor azt is belátom nem vagyok egy ász laptop kérdésben
ezért a hozzászólásom csak a szerény (semmi esetre sem szakértői) véleményemet tükrözi ami
AKKORSEM áll távol az igazságtól
Persze hagyom magam meggyőzni
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook White 13" unibody
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest