Hirdetés
Aktív témák
-
DcsabaS
senior tag
Az IBM nem szokott házalni másoknál. Mások szoktak elébük járulni, bízva a ''Big Blue'' erejében és tudományos-technikai tudásában.
Továbbá szerintem az IBM-nek csak azért nincs kihozatali problémája, mert mint írtam, olyan chip-ekben utazik, amelyeket hatalmas árréssel ad el, és így meg tudja finanszírozni a relatíve rosszabb kihozatalt.
Jellemző az a botrány is, ami az általa gyártott PowerPC 970-nel kapcsolatban kirobbant. A proci nem olyan jó, mint szerették volna, de ez nem tartja vissza őket (főleg az Apple-t) egy kis csalástól, lásd pl. itt:
[L]http://www.amdzone.com/articleview.cfm?articleid=1296[/L]
Igaz, csalásért az nVIDIA-nak sem kellene a szomszédba mennie... -
DcsabaS
senior tag
Az IBM-nek tényleg több a tapasztalata a nagy méretű chip-ek előállításában, de a pénzét sohasem az olcsó dolgokkal kereste (ahol a kihozatalnak muszáj nagynak lennie). Ezért szerintem kérdéses, hogy az IBM technológiáján milyen kihozatallal fogják gyártani az NV40-et. Nem sok jót várok az IBM+nVIDIA, vagy az IBM+AMD együttműködéstől.
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Milyen TV-t vegyek?
- Robotporszívók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ~ÚJ MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 - Konzolvilag garancia 2028.09.13
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF RTX 5070Ti OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest