- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
Grafman
aktív tag
VGA kérdés feszegetésébe ne menjünk bele, mert ez nem az a topic, meg amúgy nehéz objektíven megítélni, hogy az ATI vagy az Nvidia a jobb, mert
egyenlőre mindkettőnek megvan egy überelhetetlen előnye valami kapcsán.
Ha az ATI kicsit megnyomná magát a chipset piacon, és az Nvidia is minőséget szállítana az Inteles alaplapokba akkor TALÁN elfelejthetnénk a szenvedést a chipset kontra videókártya gondok miatt.
A Geforce-okat még mindíg kompatibilisebbnek tartják mint a Radeonokat, de speciel nekem két Gf-el is meggyült a bajom a VIA-chipsetes inkompatibilitásuk miatt, úgyhogy aki biztosra akar menni ajövőben az választhatna Nvidia grafkártyár az Nvidia chipes mobojába Intel fronton is, szerintem ez egész jól hangzik.
(De nem nekem én maradok ATI+INTEL frontonA )
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest