Aktív témák
-
Grafman
aktív tag
VGA kérdés feszegetésébe ne menjünk bele, mert ez nem az a topic, meg amúgy nehéz objektíven megítélni, hogy az ATI vagy az Nvidia a jobb, mert
egyenlőre mindkettőnek megvan egy überelhetetlen előnye valami kapcsán.
Ha az ATI kicsit megnyomná magát a chipset piacon, és az Nvidia is minőséget szállítana az Inteles alaplapokba akkor TALÁN elfelejthetnénk a szenvedést a chipset kontra videókártya gondok miatt.
A Geforce-okat még mindíg kompatibilisebbnek tartják mint a Radeonokat, de speciel nekem két Gf-el is meggyült a bajom a VIA-chipsetes inkompatibilitásuk miatt, úgyhogy aki biztosra akar menni ajövőben az választhatna Nvidia grafkártyár az Nvidia chipes mobojába Intel fronton is, szerintem ez egész jól hangzik.
(De nem nekem én maradok ATI+INTEL frontonA ) -
Grafman
aktív tag
válasz
zsoltee10 #30 üzenetére
Az Nv terjeszkedik... Lehet, hogy áttér alaplapra, és kivonul a vga piacról?
-Hát nagyon remélem!
Itt az ideje, hogy végre eldöntsék, hogy mit akarnak, mert most egyik fronton sem produkálnak valami fényesen!
Az Nforce-ok kapcsán a kompatibilitást, stabilitást kérdőjelezik meg a legtöbben,
a videóchipjeik felöl pedig már rég van egy sokkal jobb alternatíva. -
Grafman
aktív tag
A legtöbb Intel centerwood vagy springdale chipsetes alaplapba a Via Ide meg Raid controllereket teszik, és bizony fényévekkel jobb az Intel saját megoldásaitól.
Szóval, van amit nagyon tud gyártani a Via, van amit meg kevésbé, de az Intel-el tk. ugyan ez a helyzet.
A SIS-nekem sem túl szimpatikus, már a 486-os időktöl kezdve sem, de úgy néz ki, hogy a jövőben ők fogják jelenteni az egyetlen alternatívát a Rambus megoldással kombinált pentium konfigokra, amiből még sokminden kisülhet.
Aktív témák
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest