- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
djszido
tag
és usb-s kártyából mi érné meg kb ilyen árban???
-
Pufokaboka
tag
az újabb IBM-eken pl van mindkét foglalat, így értelmes a kérdés, de nekem eddig úgy tűnt, hoyg az Audigy 2ZS jobb választás. Persze lehet a következő generáción már nem lesz PCMCIA és ezért inkább USB-s megoldás után kellene néznem, de azok közül meg végképp nem tudom mi a jó
-
bbazsy
őstag
nem pont ilyen, de hasonló(z61m) gépem van:
[link]
itt mindkettő van(hirtelen a sajátom nem találom, annyit tudok, h 2 kártya megy bele, egyik ilyen másik olyan az nem lehet?)
mind1, ezt majd megnézem. hang szinten melyik a jobb?
mod: megnéztem, van rajta mind2. akkor?
[Szerkesztve] -
bbazsy
őstag
sziasztok
nagyon alap kérdés, de ez, v az audigy 2 zs pcmcia a jobb? miért?
sok infót, bővebbet nagyon nem találtam. (5.1re van csak szükségem, illetve nagyrészt egy high-end füllhallgatót fog meghajtani, szal inkább a minőség a lényeg).
köszi
bébé -
Atis18
csendes tag
Az lenne a kérdésem, hogy audigy 2nx-et vagy X-Fi Xtreme Audio Notebook-ot vegyek?(valószínűleg egy logitech z5500 vagy z2300-at fog meghajtani)
Melyiket tartjátok jobbnak és miért? (Audigy 2zs pcmcia nem jöhet szóba mert csak express vana notimban) -
Raymond
titán
válasz
Peetee(tm) #16 üzenetére
''Arra lennék kíváncsi, hogy miket mellékelnek hozzá!''
Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio Notebook
Carrying Case
Earphones
QuickStart
Installation CD
[link]
''Nem arra, hogy mit hazudik a gyártó az oldalán, mert azt olvastam!!''
He?Az van a csomagban ami fenl van sorolva.
''Konkrétan, hogy mellékelik-e hozzá az 5.1/7.1-es kimeneti csatlakozót!''
Benne van a listaban? Nincs. Akkor nem adjak hozza. Egyebkent idezet az ''Introduction'' oldalrol:
''Optional 5.1/7.1 speaker docking module allows connection to surround sound systems and up-mix of stereo to surround.''
Optional = ha kell megveheted kulon. Es mivel az online shop-ban meg nincs ott ra kell kerdezned. -
Integra
titán
-
Dr. Akula
félisten
válasz
venember83 #12 üzenetére
htxvm!
-
Ste
addikt
''Opcionális kiegészítőként egy 5.1 és 7.1 csatornás analóg átvitelt biztosító csatlakozómodul vásárolható hozzá''
spúr banda
nehéz lett volna a kártyán kimetet csinálni hozzá mi? -
Dr. Akula
félisten
válasz
venember83 #2 üzenetére
Mi a baj ezzel a kártyával? Nem követem a dolgokat, de vmi rémlik hogy volt vmi ''olcsított'' X-Fi ami nem tudott hardveres kódolást, ez lenne az? Mi a különbség az egyes X-Fi verziók közt (és egyáltalán milyenek vannak)? Egy link is elég lenne, kiszolgálom magam. ^^
// Első klikkre elgondolkodtam rajta kéne egy ilyet venni, de a ''fikázások'' fényében nem merek, nehogy vmi butított gagyit kapjak. -
vista esetén miért nemmegy spdifen a 96/24 ???
jasejtem: megvédik a felhasználokat a minőségtől.
Microsoft ez is, nem csak az aero -
waverider
senior tag
be szép!
-
Integra
titán
válasz
macilaci78 #1 üzenetére
mondjuk aki notebook-ról zenél abletonnal, annak azért nem lehet rossz, bár én nem értek hozzá, nem ismerem ezt az xfi cuccot, majd utána érdeklődök, hogy erre ez a kari
amúgy meg ezzel nyomják a legtöbben, ez a tuti: [link]
[Szerkesztve] -
Loha
veterán
válasz
venember83 #2 üzenetére
Azért csak az Audiot adták ki, mert ugye az új notikban ExpressCard foglalat van, ami ugye sima 1x PCIe, de a Creative-nak az Audion kivül nincs más PCIe foglalatos kártyája.
Majd ha rendes X-Fi-ből is lesz PCIe, akkor majd kiadják azt is ExpressCard foglalatba. -
venember83
nagyúr
Hat igen, ez a topik is mutatja, h mennyit er ez a hangkari, mennyire kivancsi a pc-tarsadalom erre a termekre, el kene kuldeni vhogy ezt a forumot Creative-eknak, hatha eszhez ternek s normalis termekeket dobnak piacra.
-
venember83
nagyúr
Xtreme musicnak lenne ertelme, ennek nem, mert ha vki igenyesen akar zenet hallgatni notirol, az nem 1 ilyen semmivel fogja, mimimum Audigy 2 ZS-szintu kari kene, de ez nagyon alatta van. Igazan kiadhatna a Creative vegre olyasmit is, ami tetszik nekem, de ahhoz ossze kene kapja magat s driverek teren is lenne hova fejlodni, kivancsi lennek ennek is, h milyen drivereket irnak, mert 80euro kornyeki araval nem vmi olcso kategoria.
-
macilaci78
nagyúr
Blablabla. Újabb kiegészítővel lehet bővíteni a notiból készíthető karácsonyfát. Korlátozott mértékben látom csak a használati értékét. A notebook tulajoknak elenyésző százaléka vesz csak ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph ExpressCard formátumban jelent meg a Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio Notebook.
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- PC Game Pass
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Kompakt vízhűtés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H NVIDIA T1200 32GB 500GB NVMe ujjlolv gar
- Dell Ultrasharp U4025QW Monitor, Alza gari: 2027.11.
- Thinkpad L14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe gar
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ThinkPad L15 Gen1 27% 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4500U 16GB 256GB NVMe ujjlolvasó IR kam gar
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest