Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
djszido
tag
és usb-s kártyából mi érné meg kb ilyen árban???
-
Pufokaboka
tag
az újabb IBM-eken pl van mindkét foglalat, így értelmes a kérdés, de nekem eddig úgy tűnt, hoyg az Audigy 2ZS jobb választás. Persze lehet a következő generáción már nem lesz PCMCIA és ezért inkább USB-s megoldás után kellene néznem, de azok közül meg végképp nem tudom mi a jó
-
bbazsy
őstag
nem pont ilyen, de hasonló(z61m) gépem van:
[link]
itt mindkettő van (hirtelen a sajátom nem találom, annyit tudok, h 2 kártya megy bele, egyik ilyen másik olyan az nem lehet?)
mind1, ezt majd megnézem. hang szinten melyik a jobb?
mod: megnéztem, van rajta mind2. akkor?
[Szerkesztve]..
-
bbazsy
őstag
sziasztok
nagyon alap kérdés, de ez, v az audigy 2 zs pcmcia a jobb? miért?
sok infót, bővebbet nagyon nem találtam. (5.1re van csak szükségem, illetve nagyrészt egy high-end füllhallgatót fog meghajtani, szal inkább a minőség a lényeg).
köszi
bébé..
-
Atis18
csendes tag
Az lenne a kérdésem, hogy audigy 2nx-et vagy X-Fi Xtreme Audio Notebook-ot vegyek?(valószínűleg egy logitech z5500 vagy z2300-at fog meghajtani)
Melyiket tartjátok jobbnak és miért? (Audigy 2zs pcmcia nem jöhet szóba mert csak express vana notimban) -
Raymond
félisten
válasz Peetee(tm) #16 üzenetére
''Arra lennék kíváncsi, hogy miket mellékelnek hozzá!''
Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio Notebook
Carrying Case
Earphones
QuickStart
Installation CD
[link]
''Nem arra, hogy mit hazudik a gyártó az oldalán, mert azt olvastam!!''
He? Az van a csomagban ami fenl van sorolva.
''Konkrétan, hogy mellékelik-e hozzá az 5.1/7.1-es kimeneti csatlakozót!''
Benne van a listaban? Nincs. Akkor nem adjak hozza. Egyebkent idezet az ''Introduction'' oldalrol:
''Optional 5.1/7.1 speaker docking module allows connection to surround sound systems and up-mix of stereo to surround.''
Optional = ha kell megveheted kulon. Es mivel az online shop-ban meg nincs ott ra kell kerdezned.Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Peetee(tm)
aktív tag
Valaki vásárolt már ilyen csodakütyüt: [link]
Arra lennék kíváncsi, hogy miket mellékelnek hozzá! Nem arra, hogy mit hazudik a gyártó az oldalán, mert azt olvastam!! Konkrétan, hogy mellékelik-e hozzá az 5.1/7.1-es kimeneti csatlakozót!
egyéb: [link]
előre is kösziAz életben 1 dolgot adhatsz fel, levelet a postán! Peetee(tm)
-
Integra
titán
na, ez nem jó kártya laptop dj huszároknak
indigo dj kell hozzá, mert ezt arra találták ki
két kimenet, egyik a line out, egy meg a fülesnek amihez kell egy manuálisan állítható poti a hangerőhöz amit mix közben szabadon állíthatsz, mert a keverés notin megy, nem keverőn....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Dr. Akula
félisten
válasz venember83 #12 üzenetére
htxvm!
-
Ste
addikt
''Opcionális kiegészítőként egy 5.1 és 7.1 csatornás analóg átvitelt biztosító csatlakozómodul vásárolható hozzá''
spúr banda
nehéz lett volna a kártyán kimetet csinálni hozzá mi? -
Integra
titán
jaja, nem értem az indigot miért nem csinál már végre expresscard-os verziót...
vicc, mert maguk alatt vágják a piacot, mert amíg a ''legnagyobb'' nevek a szcénában ezt használják notihoz, addig kéne nyomniuk.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Dr. Akula
félisten
válasz venember83 #2 üzenetére
Mi a baj ezzel a kártyával? Nem követem a dolgokat, de vmi rémlik hogy volt vmi ''olcsított'' X-Fi ami nem tudott hardveres kódolást, ez lenne az? Mi a különbség az egyes X-Fi verziók közt (és egyáltalán milyenek vannak)? Egy link is elég lenne, kiszolgálom magam. ^^
// Első klikkre elgondolkodtam rajta kéne egy ilyet venni, de a ''fikázások'' fényében nem merek, nehogy vmi butított gagyit kapjak. -
arty
veterán
vista esetén miért nemmegy spdifen a 96/24 ???
jasejtem: megvédik a felhasználokat a minőségtől.
Microsoft ez is, nem csak az aero"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
waverider
senior tag
be szép!
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
Raymond
félisten
A tobb kimenet miatt nem rossz hozza, de nincs nativ ASIO meghajto igy marad max az asio4all.
Az Indigo sajna ugyanugy nem jo a mostani notikhoz mint az Emu 1616-osok mert ezek PCMCIA az uj notikon pedig csak ExpressCard slot van.Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Integra
titán
válasz macilaci78 #1 üzenetére
mondjuk aki notebook-ról zenél abletonnal, annak azért nem lehet rossz, bár én nem értek hozzá, nem ismerem ezt az xfi cuccot, majd utána érdeklődök, hogy erre ez a kari
amúgy meg ezzel nyomják a legtöbben, ez a tuti: [link]
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Loha
veterán
válasz venember83 #2 üzenetére
Azért csak az Audiot adták ki, mert ugye az új notikban ExpressCard foglalat van, ami ugye sima 1x PCIe, de a Creative-nak az Audion kivül nincs más PCIe foglalatos kártyája.
Majd ha rendes X-Fi-ből is lesz PCIe, akkor majd kiadják azt is ExpressCard foglalatba. -
venember83
nagyúr
Hat igen, ez a topik is mutatja, h mennyit er ez a hangkari, mennyire kivancsi a pc-tarsadalom erre a termekre, el kene kuldeni vhogy ezt a forumot Creative-eknak, hatha eszhez ternek s normalis termekeket dobnak piacra.
-
venember83
nagyúr
Xtreme musicnak lenne ertelme, ennek nem, mert ha vki igenyesen akar zenet hallgatni notirol, az nem 1 ilyen semmivel fogja, mimimum Audigy 2 ZS-szintu kari kene, de ez nagyon alatta van. Igazan kiadhatna a Creative vegre olyasmit is, ami tetszik nekem, de ahhoz ossze kene kapja magat s driverek teren is lenne hova fejlodni, kivancsi lennek ennek is, h milyen drivereket irnak, mert 80euro kornyeki araval nem vmi olcso kategoria.
-
macilaci78
nagyúr
Blablabla. Újabb kiegészítővel lehet bővíteni a notiból készíthető karácsonyfát. Korlátozott mértékben látom csak a használati értékét. A notebook tulajoknak elenyésző százaléka vesz csak ilyet.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest