- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
Na, pont ERRŐL beszéltem én is csak 1 kicsit sarkosítva. Hisz' már én sem hiszek a mesékben - a piac kül. szegmenseiből nyerhető profit mindenek felett!
De tény az is, hogy 1 hátrányban lévő gyártó ( a piacon) fokozottabban figyeli a vevőköréből érkező visszajelzéseket,s ezáltal a sok* hülyének nézett júzer ezúttal jobban érezheti, hogy a gyártó az ő elképzeléseit is figyelembe veszi...! (ld. Intel legújabb húzása a procihúzás terén... ők is MENNIRE a szívükön viselik, hogy a júzert +védjék attól a mindenre elszánt kapzsi kereskedőtől, háááát nem?! ) -
Juliuska
senior tag
Ez mind igaz!! Csakhogy az AMD leginkább az alacsony áraival (most a többi fontos tényezőt mellőzném) nyerte + a juzerek bizalmát!
Az is igaz, hogy a piaci részesedése nem ugrana + jelentősen e pár hét alatt, DE hogy a potenciális vásárlókör felfigyelne erre a húzására az is biztos!
Gongolj csak bele: adva 1 cég, ami fittyet hány a mondva csinált áremelésekre. TE nem kapnád fel a fejed, hogy hű azannnyááát ez igen!
Tul.képpen így lehetne extra befektetés nélküli (mert az árak nem emelkednének) hatékony PR-tevékenységet folytatni (mert mégis mindenki erről beszélne... -
Juliuska
senior tag
EZÉRT nem szabad, hogy valamelyik gyártó monopolhelyzetbe kerüljön. Mert abban a pillában a vevő van a gyártóért és nem fordítva! -Egyoldalú és önkényes árszabályozás!
Én azért ha az AMD helyében lennék, pontosan AZZAL tudnám növelni a piaci részesedésem, ha az eddigi árakat tartanám, vagy épp azokat kisebb mértékben ugyan de csökkenteném!
Mert a juzer NEM hülye, ha látja, hogy van 1 cég, ami ŐÉRTE van, akkor kitart mellette akkoris, ha netán később az a gyártó nehéz helyzetbe kerül... (mint most az AMD)
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest