Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Apple notebookok
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoPro Hero 13 kamera: felkészült az akcióra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Nocsak, mit találtam: Bővebben: link
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Gregorius
őstag
Hírek a PH! Team figyelmébe. Ha még nem lett volna...
Bővebben: link
Sony, Toshiba give up on unified DVD format-paper
Vagyis nem lesz egyesített DVD szabvány. -
b@ndi
tag
Az a baj, hogy nem az emberek döntik el, hogy melyik szabvány fogja túlélni.
A tömegek is DVD-Audiot vettek volna, ha CD-n nem adják ki a kedvenc együttesüket...
Lásd. PCI-E. A kutyának sem kellett, SLI nélkül szinte semmi teljesítmény növekedés, mégis lenyomták a vásárlók/tömegek torkán. (inkább gyorsították volna a merevlemez elérését, vagy magát a lemezt) -
erdoke
titán
Nagy felbontású kijelzőknél igenis gond lehet a DVD-Video képminőségével, ugyanis annak a maximális felbontása már kisebb mint a leggyengébb plazma vagy LCD. Nem is beszélve a DVD5-ről mint elterjedt és írható méretről, ott már ''mezei'' TV-n se élvezhető sok hosszabb film másolata.
A film közbeni lemez csere se nagy élvezet, amikor egy LOTR EE verziót nézel...A legjobb aláírás a héten
-
ciao
senior tag
nem lennék meglepve, ha az emberek magasan lesz@rnák melyik nyer! engem sem érdekel, ugyanúgy fog járni a filmeknél a két formátum, mint az audionál a SACD és DVD-Audio, a kutya sem veszi a tömgnek bőven elég CD a hanghoz, és ugyanez a helyzet a filmmel, én még nem láttem olyan embert akinek ne lett volna elég DVD képminősége, ez csak a filmstúdióknak fontos, hogy ne lehessen másolni (egy ideig) a filmeket, a számítógépes megoldás már más kérdés, de eddíg úgy volt hogy előbb volt hang vagy film tárolás és csak utánna jött számítógépes megoldás. én már annak örülnék ha az optikai adattárolás a floppy sorsára jutna és jönne valami mozgóalkatrész nélküli olcsó, gyors megoldás
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!
-
nap
addikt
A hd-dvd-t egyszerubb osszekeverni a sima dvd-vel, a neve alapjan.
Mire ezek kitalaljak, melyik is legyen, a holografikusok lenyomjak oket.browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
Pá
addikt
Világos, de a lényeget tekintve ugyanaz. A DVD ''+ -''-nál is pont ugyanígy szétszakadt a világ, a gyártók meg nagy cégek letették a voksukat az egyik mellett, meg ment a talállgatás, hogy melyik a jobb, olcsóbb, most meg a kutyát sem érdekli, hogy +os vagy -os DVD-t vesz le a boltban a polcról.
Szóval szerintem HA technikailag megoldható a combo meghajtó, akkor mindenképp az lesz a jövő. Így nem kell az egyszerű folgyasztónak választani, ez a legkényelmesebb megoldás, meg amúgy is elfér egymás mellett a kettő. Az egyik olcsóbb és kisebb, a másik drágább cserébe nagyobb, kiegészítik egymást.
Ok, tudom egy csöppet leegyszerűsítettem a dolgot.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
TeeJay
félisten
tehát a szabványosítás a cé ugye?
tehát ha már szabványosították utána is lehet még halom fajta azon belül.
pl Blu Ray lemez 1-2-3-4 réteg
írható vagy újraírható meg még halom fajta.
na megint szép kis halom formátum várhatóMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Pá
addikt
Az nem lehet, hogy az lesz mint a + - os dvdknél?
Mármint hogy egy darabig kűzdenek, aztán kijönnek a combó írók, olvasók és onnantól a kutyát sem érdekli, hogy melyik melyik?
Mondjuk én nem értek hozzá, ha jelen esetben technikailag megoldhatatlan a combó író/olvasó, akkor nem szóltam.
Bár úgy is kijöhetnek combo drivok, kb úgy ahogy most vannak videokazi és dvd lejátszók.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Tithian
őstag
Úgy tudtam, hogy csak fenntartják a lehetőséget arra, hogy majd egyszer beépítik, úgy látszik, lemaradtam
eXodus: Az anyagár a DVD-nél sem komoly szempont a filmnéző számára. Bár a gyáraknak sokat számít (sok kicsi sokra megy alapon), gondolom, nem elriasztóan nagy az árkülönbség a HD-DVD és BD lemezek között. A vevő pedig (akiért elvileg ez az egész létezik) nem kellene, hogy érezze a különbséget.</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."
-
Tithian
őstag
Persze ha volt egyáltalán közvélemény-kutatás
Szól valamilyen komoly érv a HD-DVD mellett?
Kevesebb adatot tárol, nem támogatja egyik következő generációs konzol sem, de szebben cseng a neve (illetve pár hónappal hamarabb piacra kerülhet, bár ez nem hinném, hogy komoly szempont, csak szűk réteget érdekel).</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."
-
Sanya
nagyúr
számomra teljesen mindegy ki fog nyerni. mire lemegy az ára, addigra nyer az egyik, és vehetek egy írót magamnak.addigra meg hátha feltöri valaki a védelmet
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
asysoft
aktív tag
Szerintem a BR lesz a nyerő, mivel a PS3 is azt fogja támogatni...
-
TeeJay
félisten
válasz Thulcandra #6 üzenetére
menynivel jobb lenne ha csak olvasható, írható/olvasható valamint újraírható lemezek lennének valamelyikből.
tököm már teli van ezekkel végre döntsék el melyik legyen oszt kész.
nekem a Blu-ray sokkal jobban tetszett mert szép kerek 50giga megy rá és még így se valami sok szóval mire ezek elérhetőek lesznek pl nekem kisembernek addigra már sz@rt se fognak érni szinteMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Thulcandra
senior tag
Kezd egyre nevetségesebbé fajulni a dolog... Jó tudom, néhány embernek itt milliárdokról van szó, néhánynak milliokról...
Engem csak az érdekel, h biztonságosan tudjam tárolni az adataimat. Filmet nézni meg elég minőségi képet nyújt számomra a DVD.
Szerintem dobják piacra mindkét szabványt. Játékkonzoloknál is megél többfajta nagyon is jól a piacon.
Igaz káosz lesz, meg inkonpatibilitás hegyek, de legalább mindenki azt választ amit akar." Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
L3zl13
nagyúr
''a válaszadók igen jelentős része (45 százalékuk) abban az esetben, ha csak egy formátum maradna életben, inkább elfordulna az új technológiától,''
Ezek nem normálisak...Aki hülye, haljon meg!
-
erdoke
titán
Bődületes bárgyú buziság az egész felmérősdi, úgyse a DVD-használók döntik el, melyik formátumot adják majd nekik drágán és másolhatatlanul.
A legjobb aláírás a héten
-
Yutani
nagyúr
Van valami magyar dokumentáció a két formátumról, hogy mi a különbség? Én még nem törtem lándzsát egyik mellett sem...
#tarcsad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple notebookok
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sandisk Extreme Pro microSDXC kártya 256GB
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest