- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Hogy lesz nekem így új alaplapom? vehetek megitn sz@r asust, azt sz.phatok vele
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Dassler
őstag
Én két gépet buheráltam össze az ö általuk gyártott lappal. Teljesen jól mükszik mind a 2 a mai napig.
Vevöközpontúságban meg az egyik elöljáró cég. Itt a fórumon is írták már, hogy írt nekik, hogy ez vagy az nem müködött, nem volt jó és azonnal orvosolták a problémáját postafordultával. (aszem talán a hütö a videokarin vagy valami ilyesmi, és küldtek egy újat) szal mindenképpen szimpi cég. Levélnél biztos a szerverrel van valamiÁllítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
tildy
nagyúr
Hát mióta megvan a lapom, és ennyire szeretem igencsak sok ember megtalál chaintech témában. sajnos az új lapjaikhoz hozzászólni sem tudok, nekem még socket A-som van De azzal maximálisan elégedett vagyok
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
_cirmos_
őstag
ennek örülök. szemezgetek a chaintec-kel egy ideje.
-
X@b3e
addikt
Kár is lett volna értük. Ár/teljesítmény értékben eléggé jó lapjaik vannak.
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
anulu
félisten
amikor megjelent az alap hír, kapásból te jutottál eszembe amúgy tényleg kár lett volna értük! örülök, h maradnak a piacon.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
tildy
nagyúr
Nekem 2 ilyne lapom is van, maximálisan elégedett vagyok velük. Csak az mondjuk zavaró, hogy az európai supporttól visszapattanak azutóbbi időben a levelek.
-
tildy
nagyúr
Nagyon helyes Nagyon nagyon szomorú lennék, ha nem így lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE P55M-UD2/i5-750/8 gb ddr3 ajándék vga karival
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- ASUS P8B WS Alaplap+Xeon E3-1240+16 gb ddr3+tuning hütő
- Kiárusítás!! Asztal gépbe és laptopba márkás DDR4-as 4, 8, 16 GB -os RAM-ok AkciÓÓ!
- GIGABYTE Z590 AORUS ULTRA Alaplap