- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
janpotocki #18 üzenetére
HI!
Hihetelen orom szamomra hogy orulsz annak hogy tokeletesebbe tehetem a jiredet:- ))))
udv
neduddki -
tomcsi23
veterán
válasz
janpotocki #19 üzenetére
Minden kedves olvasó nevében köszönöm.
-
Most mennyi a valós idő? Nagyon nem mind1, hogy 8 vagy 23. 23 már picit sok.
-
Alan
aktív tag
válasz
janpotocki #3 üzenetére
Köszi az infót, megemésztettem
Először azt hittem, ez számítógépes monitor, de ezzel a felbontással inkább TV-szagú. Nem baj, úgyis túl nagy lenne olyan közelről a 40''. Az árat figyelembe véve persze csak vágyak tárgya lehetne a cucc egyébként is. -
tomcsi23
veterán
válasz
janpotocki #7 üzenetére
Nem úgy van, hogy analóg RGB, analóg DVI, illetve DVI csak a kis i van elütve?
Mert akkor vagy hiányzik egy kötőjel az első DVI elől vagy DVI-A és DVI-D/DVI-I -t kellene használni. Nem? -
neduddki
nagyúr
HI!
NA a szokaos a kis disznok cimu mese, csak megtanatama kicsiket es nem is sokban kulombozik csak az l1-es verzxio nem az l2-es:- )))))
Bővebben: link
udv
neduddki
p.s. na akkor kerdes meg egyszer: Szeritetek???:- )))) /es most mar oda merem tenni a vigyorgast!!!!:- )))/
mod: mintha pnt ugyaz ez lett volna a 193p esetebenis:- )))) veguli snem rossz az a usa oldal:- )))) kivancsi leszek legkozelebb aszt nezem-e meg elsore:- ))))
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
janpotocki #6 üzenetére
HI!
HAt a felbontas kivetelevel - mint tugyuk sajnos - komojjabb ellentmondas nem is bisztos hogy leledzik.
Egyedul a felbontas ami zavar. meg az hogy nem tanalok masik 40 colos joszagot sehol hacsak vak nem vagyok...
A megadott adatok nagyon hajaznak a fujitsu felekre, de ott se nagyon tanatam 40-eset... /a szep az lesz ha kiderul a vegere a cmo:- )))/
udv
neduddki
mod: Kalandor: igen
[Szerkesztve] -
LordX
veterán
válasz
janpotocki #3 üzenetére
1366 x 768 van írva netuddki által írt linken..
-
neduddki
nagyúr
HI!
Szeritetek???
Bővebben: link
udv
neduddki -
Alan
aktív tag
Nem írtátok, hogy mennyi a felbontása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A SyncMaster 403Tn hálózati interfésszel is rendelkezik.
- SAMSUNG (LS34C650TAUXEN) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32BG750NUXEN ) 4K NEO-QLED GAMER , HAJLITOTT! AKCIÓ!
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest