Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Melyik tápegységet vegyem?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konflikt
addikt
Egyetértek...Jobb az ha min.3 vagy dualban 4 slot van benne.Sztem az a néhány cm igazán nemszámit... amugyis! akinek nemfér el a lap a házában vegyen egy codegány házat már 7000ért, vagy egy Mercury-t,aztán rakjon bele egy normális tápot. Bár kétlem h nemférne bele akármilyen mostani házban, hogy ha szélesebb lenne a lap 2 mem slottal...
régen volt egy pentium 233mmx -es gépem, ami akkor alázta még a 350es amd-ket is... na az voltak a szép idők...emlékszem, mikor a haver gépén nemment a ra2, mert mmx-et igényelt, pedig vmi 300 körüli amdje volt, nekem meg vigan szaladt
.. na azon a lapon is volt hely: 4 EDO, 2 SD ATX/AT tápcsati, stb...
[Szerkesztve] -
atus33
tag
Én sem szeretem a szükségtelenül kevés memóriafoglalattal épített alaplapokat. Rossz befektetés, mivel nem, vagy pedig csak drágán bővíthető hosszú távon. A bővíthetőség 1. számú záloga szerintem a RAM, legalábbis tipikus, munka jellegű felhasználásra.
Volt egy frankó PIII-450-es gépem. Ha nem öregedett volna el, még mindig azt használnám, memóriafoglalat ugyanis volt benne elég. Lehet, hogy ez nem lesz népszerű PH! körökben, de pl. kiválóan lehet régebbi kategóriájú géppel olyan programokat fejleszteni, amelyek szinte bárkinél megfelelő sebességgel futnak. Új géppel sem lehetetlen, de komolyan mondom, nehezebb -
Konflikt
addikt
AMR nem olyen rossz cucc
régen volt egy abit VH6T /elég populáris/ lapom, azon is volt, söt TUSL-2 Cn is, de legalább a modem ebbe a slotba 1000 ft alatt van
Sztem a 2 ram slot kevés... habár ha 2*512, akk elég
vagy kitudja -
faster
nagyúr
-
Valamelyik háztesznél írtam, hogy lehetnének hosszabbak/mélyebbek a házak, mert az ember egy normál méretű alaplapot nem tud úgy belerakni, hogy az alsó 5.25-ös helyeket is használni tudja normál meghajtóval. Nos ez is egy megoldás, főleg ha olcsón kell gépet építeni.
Azért a házakkal is csinálhatnának valamit -
ody42
senior tag
AMR: advanced modem riser
AGR: advanced graphics riser
kíváncsi vagyok meddig folytatják a sort ilyen használhatatlan slotokkal... -
erdoke
titán
Egy 2,4 GHz-es Celeron D-vel meglehetősen költséghatékony videokódoló gépet lehetne belőle összeütni. Feltéve, hogy a BIOS-a tuningbarát lesz majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- DOOM - The Dark Ages
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/