Hirdetés
Aktív témák
-
dabadab
titán
-
Hege
tag
Hi All!
Lehet en vagyok figyelmetlen de a cuccban ugye nincs FM tuner. Ami azert eleg jol jon 128Mb Mp3/wma melle ... Meg ugye boviteni se lehet ...
En meg mindig az xClef MT500-ra szavazok ... megjelenes es szolgalatatasok tekinteteben szerintem verhetetlen es a hangminoseg is teljesen rendben ...
Na de itt nem a reklam helye, ugye?
Csak ajanlom mindenki figyelmebe aki ilyenen tori a fejet ... Szerintem best buy!
Udv.:Hege -
kalcika
tag
Ez eddig a legkirályabb MP3 cucc, amit eddig láttam! És az ára is az egyik legbarátságosabb a piacon. Na és volt szerencsém kipróbálni is, emgéri az árát. Nem is értem, ki vesz még walkmant meg discmant... :t
-
Cathfaern
nagyúr
Jó mind a kettő, bár jó lenne tudni bővebb műszaki adatokat. Illetve egyikben sincs rádió.
A második, az különösen nagy ötlet, kár, hogy a diktafon kimaradt belőle. -
PrinczA
őstag
Ehez mit szoltok:
[L]http://www.mistral.hu/uj/admin/leir/out2.phtml?termek=2007315&szam=1&user=1[/L] ? -
e-biza
őstag
jo kis eszköz, radio is jol jön, 128 mega meg azért 20-25 szám is lehet, s 1 napra az böven elég. felpakolod és viszed magadda.hosszu távra nem jo mert nem tudod cserélni ezekszerint benne az anyagot vagy viszel egy laptopot is
-
e-biza
őstag
én hülye vagyok ehhez, de ez most egy usb-pendrive felvértezve jo tulajdonságokkal vagy mp3 lejátszo és az a 128mega bövitheto? :)
-
twollah
nagyúr
Annyira nem is rettenetes az ara, csak az a 128Mbyte amit keveslek.
Remelem hamarosan a 256Mbyteos verziok is ebben az arszegmensben fognak szerepelni. -
Cathfaern
nagyúr
Nem kéne egy kicsit megszerkeszteni a hír első pár sorát, hogy ne törje szét a főoldalt?
-
User64476
őstag
128M nagyon kevés... 256 jobb lenne, arra már lehet pakolni!
-
Komolyan tetszenek ezek a kis kütyük, de miért nem csinálnak egyet _fémből_, tuti hogy meglenne a sulinetes célpont..
-
Peat;)
veterán
Nagyon jó kis találmány,én még a sulinettel vettem egy acer-t amiben majdnem ugyanaz mp3,diktafon van,128 megával.Usb hosszabbító jól jött volna.Az is 25 ezer volt nyáron,sulinetben megérte nagyon,ezt az msi-t is betehetnék a sulinetbe,sokkal jobban néz ki mint az enyém.
-
nofene
aktív tag
Nem is olyan riasztó az ára a tudásához és méretéhez képest...
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Samsung Galaxy A52 6/128GB Kártyafüggetlen + Dual SIM
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest