Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
Én csak egy IDE csatornát látok a lapon... Na mind1, nem a lapot méltattam hanem a chipsetet, össz-vissz 4 SATA port elég kevés, főleg IDE hiányában. Oké, hogy tesznek külön IDE vezérlőt a lapra, de akkor nem értem minek kellett kivenni a déli hídból? (Külön chip csak drágítja a lapot, meg a nyomába sem ér a natívnak) ICH8R már az elmegy kategória 6 SATA portal, de az sem sok...
-
Loha
veterán
Sztem akkora ellentmondás van ebben ICH8-as déli hídban...
Elhagyják a PATA-t, és tesznek rá 4 SATA portot? Mire elég az? Persze átlag usernek 1 vinyó, 1 ODD... Szerencsére az MSI korrigálta a hibát, de akkor is PCI-os PATA és SATA nem ugyan az, mint a natív... Ráadásul csak egycsatornás a PATA... Azon csodálkozom, hogy PCI támogatás még van benne...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okos Otthon / Smart Home
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Borderlands 4
- Miért gyűlnek hirtelen az iPhone 20 pletykái?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Itt van egy kis Prémium AM4 lapocska! MSI MAG X570S TOMAHAWK MAX WIFI INGYEN FOX
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő