Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polika
senior tag
Jó de ez nem változtat a tényen amit írtam hogy a far cry kivételében az összes tesztben egy ilyen SLI-vé moddolt ultra mindig kisebbet teljesített
és ehhez még hozzájárul az is hogy nvidia sose fog officially hozzájárulni ehhez és nekik iszonyú könnyű lenne bármikor berakni egy blacklistet az nforce driverükbe amiben explicite beirkálnák ezeket a deszkákat hogy ezeken ne engedélyezze az SLI-t
aki már SLI-ben gondolkozik az úgyse 50 dolláron meg a bizonytalan moddoláson drive kompatibilitáson fog vacakolni amikor a fő költségét inkább a videókarik jelentik hanem inkább próbál majd videókarit húzni ezerrel meg a drágább alaplapból mindent kifacsarni, szóval szerintem az anados nagy hír nem igazán érint sok embert, engem tuti nem ha már ennyi pénzt kiadok egy deszkáért akkor tutira akarok menni nem csak igáretre
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Erősítő, hangfalak
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Opel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest