Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raszputyin
senior tag
válasz
FlasH-BacK #7 üzenetére
Pedig én is úgy látom, hogy ezen a nivón (t.i. ha valaki mobilprocesszort engedhet meg magának) egyszerűen komolytalan ez a hűtő
a sok pici rövid lapát nem kelt bennem bizalmat az akusztikus tulajdonságaira nézve...
Turion helyett Venice 754 procival meg tudsz annyit takarítani, hogy legyen pénzed komoly hűtésre, és az említett alternatíva is majdnem mobil hőtermelést tekintve. Én rátettem egy AC szörnyet az enyémre, és hát kézre hűvös a borda, hallhatatlan a ventillátor 100-as terhelésen. Igaz, low profile-hoz mást kell találni, de mint olvasható, én túl is lőttem a célon, biztos van jó megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Túra és kirándulás topic
- Subaru topik
- Lexus, Toyota topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest