- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Dell notebook topic
Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Nagyon szep, nagyon draga.
-
klumbik
tag
jópofák, csak nekem olyan semmilyen. ehhez képest már nem olyan nagy megrázkódtatás egy 12 collos note és cserébe kényelmesebb használni, ha meg a méret a lényeg, ez még zsebbe nem fér
láttam ennek ez elődjét (nyáron), az is ekkora asszem a betűk jó kicsik, a színek jók. az sem tetszett hogy nagyon felmelegszik (piii ulv volt benne): a bill is jó meleg volt, az afölötti rész meg szinte sütött. -
hunluigi
senior tag
Már nem azért de minek ennél nagyobb felbontás egy ekorka dispitől?? Szerintem bőségesen elég ez is. Szerintem nagyon disznó a vas!! :))
-
rog
addikt
de fektetve is jopofa.
itt mellettem ulo kollega egy ibook(?)-on nyomul. annak van szelesvasznu kijelzoje. szerintem kellemesebb nezni. meg valahogy jobban ki lehet hasznalni. (szubjektiv)
kicsit olyan mintha ket kepernyo lenne. meg valahogy jobban passzol a latomezohoz :)
(meg kulonben is allat az a gep. kivul belul :) ) -
dr.Mura
tag
Nem rossz gép, csak éppen nem sokmindenre lehet használni.
Próbáltam egy kicsit az elődjét (sajna nem emlékszem a típusra...), azon meg lehetett csinálni a kifordítást mini tablet-re is, csak éppen túl kicsi a billentyűzet (próbáljon meg, aki akar, egy mobil billentyűihez képest kicsivel nagyobb billentyűkön gépelni...) és a monitortól kifolyik az ember szeme (gondoljon bele a kedves hallgatóság, 1024x600 egy olyan felületen, ami negyedakkora, mint egy 17''-os monitor (amin ez pont jó felbontás...) -
Den
veterán
válasz
Don Vittorio #6 üzenetére
ja, és pont ez a lényeg. Netezésre a hagyományos formátumu és elhelyezésű monitor negyon rossz, mert az oldalak többsége 800 pixel szélességre van optimalizálva, így a vízszintes felbontást nem használják ki, ahogy növeled a felbontást csak egyre nagyobb üres kihasználatlan terület marad jobb oldalon, viszont a legtöbb oldal függőlegesen nagyobb mint a monitor függőleges felbontása, ezért sokat kell görgetni. Ha a képernyő fggőleges felbontását 800 pixelre növeled, és elforgatod 90 fokkal, akkor lesz egy pont weblap szélességű kijelződ, ami függőlegesen kb 1200 pixel, amin már sok oldal elfér görgetés nélkül, de mindenképp több infót látsz egyszerre, sokkal célszerűbben van kihasználva a kijelző.
-
rog
addikt
válasz
Don Vittorio #4 üzenetére
ja bocs. nem akartam keverni. majd jobban megnezem legk. :)
-
Den
veterán
jó ez az arány, csak a felbontást kéne növelni, úgy hogy az arányok megtartása mellett a függőleges felbontás elérje a 800 pixelt, és a képernyőnek meg kipordíthatónak és a binnlentyűzetre hajthatónak kéne lennie, és akkor 90 fokkal elforgatva frankón lehetne netezni rajta (feltaláltam a tablet pc-t :) )
-
rog
addikt
válasz
Don Vittorio #2 üzenetére
vagy vekonyabb keret lett volna a kepernyo korul...
ez a felbontas szerintem design elem. (wide-screen) -
fanatic
aktív tag
Tetszik, csak egy kissé drága!
Nehéz lett volna kipaszírozni az 1024x768-at?!
Aktív témák
Hirdetés
ph Alig nagyobb egy A5-ös lapnál a JVC új laptopja.
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Külpolitika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Telekom mobilszolgáltatások
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Lenovo X60S Bios jelszavas 3 gyári töltő, esetleg dokkoló
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- IdeaPad 5 Pro 16ARH7 16" QHD+ IPS Ryzen 7 6800HS CE RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest