- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Egérpad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
khalox
őstag
Volt régebben (jó régen) valami olyan játék is, ahol adott arénában kellett összeengedni ilyen vírusszerű képződményeket (kód), ilyen kettő megy be egy jön ki alapon. Sajna már nem emléxem mi volt a neve, de tetszett...
hogy a hangulat meg egyre jegesebb? Ó, rog, végül is vitatkozni jó, nekem meg már elég vastag a bőröm, hogy a szurkálódásokat ne vegyem fel. Ha úgy látod, hogy mindketten ugyanazt mondjuk akkor jó, de nekem akkor is végig az volt az érzésem, (sértődés ne essék) hogy jó észérvei ellenére DcsabaS valami ferde szemszögből közelíti a problémát. Mondom magamnak, hátha lehet változtatni rajta, de szerintem már nem hagyja magát nevelni :D :D :D
Így részemről PONT.
Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest