Aktív témák
-
utax
aktív tag
srácok ! nem tök mindegy, mi a neve ?
menjen jól és kész !Use the force, Dude !
-
karib
addikt
Lehet, hogy a név marad, de a technológia (64k-s proci) nem.
Department of Redundancy Department
-
nagyúr
Nekem is van öt centem... :)
arra, hogy Parcinak lesz igaza... :DSteam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
Miért nem inkább DurAthlon lesz... :D
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
guest
veterán
Kb olyan lenne, mintha a mostanság kifutó pentium 3-akat celeron néven nyomnák.
prohardver vendég
-
Az AMD már a CeBIT-en is explicite megsúgta nekünk (csak ezt akkor nem írhattuk le), hogy jó eséllyel NEM LESZ Duron. Azóta sok idő eltelt, a roadmapről is lerántották.
NEM LESZ DURON!
Szerencsétlen AMD-nek egy szem gyára van, nem fog x féle procit gyártani. Elég neki a Hammer és a Barton, sőt, idővel csak Hammer.
Eleve, Drezda idővel Hammerre lesz specializálva, a Bartonokat az UMC gyártja majd az AMD-nek Taiwanon. Austin pedig csak flash-t termel.ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
MaTT
aktív tag
Sajnálom ezt az XP+ elnevezést.Szerintem sokkal ÜTŐSEBB lenne a Hammer :D
Keep the rubber side down!!
-
andorpapa
őstag
5 cent? Az sok! :)
Mondjuk tényleg nagyobb esélye van egy új elnevezésnek, vagy simán meghagyják a régit, és kész. De ez még túlságosan is a jövő szele, csak annyit mondok, hogy egy részről logikus, a másik oldalról meg irracionális felvetés.
Persze könnyen lehet, hogy mégis lesz önálló Duron, 0.13 mikronon. Ezt sem tudhatjuk biztosra. Majd meglátjuk.COOLNESS! - somebody ssssstop me!
-
andorpapa, van 5 centem, hogy NEM fogják duronnak hívni a mostani Athlon XP-ket... :).
Athlon XP
Athlon XP+
Opteron
Imho nem lesz Duron. De, ez csak tipp persze, talán még az AMD sem tudja biztosan.ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
andorpapa
őstag
Ja, és az elkövetkezendő Duronok már jobbak lesznek. Ugyanúgy, ahogyan a Thoroughbred magos Athlon XP is jobb, mint a Palomino magos. Csak mondjuk inkább úgy, hogy nő a verziószáma... :))
COOLNESS! - somebody ssssstop me!
-
andorpapa
őstag
Nem feltétlenül butaság! Nem a te Athlonod lesz Duron, hanem az új gyártmányok. Pontos részleteket senki sem ismer, tehát ez csak egy logikus teória. Ám az AMD stílusa könnyen elemezhető: a jól bevált nevekre épít.
Ezért maradt meg a Thoroughbred magoknak is az Athlon XP név, és ezért kapta a Clawhammer is ezt a nevet. Akkor miért ne lehetne Duron is, elvégre az is bejött az AMD marketingeseinek.
Szerintem logikus elgondolás, de persze könnyen előfordulhat, hogy egy teljesen új nevet talál ki az AMD, és akkor ez a spekuláció értelmét veszti.COOLNESS! - somebody ssssstop me!
-
9CS
senior tag
Ez egy nagyon nagy butaság, most csak azért, mert lesz jobb proci az Athlon Xp-mből Duron lesz :DDD. Naa...
'' - Tizenkettőt üt az óra, térjenek márrrrgghhhh... ''
-
Panther
HÁZIGAZDA
Szerintem az Athlon XP+ is az... sokkal nyerőbb lenne valami új név, ami azért megkülönbözteti őket egymástól (pl. Hammer :) ) Szóval ez a kis + annyira kis semmiségnak néz ki... nem mutatja túlzottan a kettő közti tetemes különbséget.
Ja, és hogy néz már ki: pl. Athlon XP+ 2400+ :([ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
Aktív témák
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Google Pixel topik
- Tippmix
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- Bundle topik
- További aktív témák...