Új hozzászólás Aktív témák
-
kell hát. Mindenkinek 64bitet! Anno a 16->32 bitnel is gubanc volt nem? (en nem emlexek ra csak kerdem...) Tehat, kell egy atlagfelhasznalonak 32 bit?
Sot, kell egy atlagfelhasznalonak egyaltalan tudnia hogy mi van a gepeben? Minek? Atlagfelhasznalo ugyis csak wördözik, meg excelezik, meg aknakeresozik...
Szal, ne legyunk mar maradiak... Legyen fejlodes, megha az nem is erzekelheto. Emellett arakat csak en nem lattam, vagy meg nincs sehol hogy mennyibe fog kerulni? Mert ugye ha nagyjabol egy arban van a 32 bitessel, akkor miert ne ezt?
AMD-nel meg ugyanugy jonnek a 64 bites sempronok, akkor monnyuk arra is hogy minek?
Akinek meg van egy 32 bites proccija, annak meg sztem nem erdemes lecserelnie egy ugyanakkora 64-esre, es erre sztem a tulajok is rasjonnek, uj gepnel, en meg mar csak azert se vennek 32 biteset
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest