Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nikon DSLR topik
- Hobby elektronika
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
kell hát. Mindenkinek 64bitet! Anno a 16->32 bitnel is gubanc volt nem? (en nem emlexek ra csak kerdem...) Tehat, kell egy atlagfelhasznalonak 32 bit?

Sot, kell egy atlagfelhasznalonak egyaltalan tudnia hogy mi van a gepeben? Minek? Atlagfelhasznalo ugyis csak wördözik, meg excelezik, meg aknakeresozik...
Szal, ne legyunk mar maradiak... Legyen fejlodes, megha az nem is erzekelheto. Emellett arakat csak en nem lattam, vagy meg nincs sehol hogy mennyibe fog kerulni? Mert ugye ha nagyjabol egy arban van a 32 bitessel, akkor miert ne ezt?
AMD-nel meg ugyanugy jonnek a 64 bites sempronok, akkor monnyuk arra is hogy minek?
Akinek meg van egy 32 bites proccija, annak meg sztem nem erdemes lecserelnie egy ugyanakkora 64-esre, es erre sztem a tulajok is rasjonnek, uj gepnel, en meg mar csak azert se vennek 32 biteset
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Horgász topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi