Hirdetés
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Már javában tervezi az új memóriákat a Samsung
- Az új Macbook Pro is beveti az M5-ös rendszerchipet
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kell hát. Mindenkinek 64bitet! Anno a 16->32 bitnel is gubanc volt nem? (en nem emlexek ra csak kerdem...) Tehat, kell egy atlagfelhasznalonak 32 bit?
Sot, kell egy atlagfelhasznalonak egyaltalan tudnia hogy mi van a gepeben? Minek? Atlagfelhasznalo ugyis csak wördözik, meg excelezik, meg aknakeresozik...
Szal, ne legyunk mar maradiak... Legyen fejlodes, megha az nem is erzekelheto. Emellett arakat csak en nem lattam, vagy meg nincs sehol hogy mennyibe fog kerulni? Mert ugye ha nagyjabol egy arban van a 32 bitessel, akkor miert ne ezt?
AMD-nel meg ugyanugy jonnek a 64 bites sempronok, akkor monnyuk arra is hogy minek?
Akinek meg van egy 32 bites proccija, annak meg sztem nem erdemes lecserelnie egy ugyanakkora 64-esre, es erre sztem a tulajok is rasjonnek, uj gepnel, en meg mar csak azert se vennek 32 biteset
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- EAFC 26
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Gyúrósok ide!
- LED világítás a lakásban
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest