- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Kazy
csendes tag
Az idoigennyel teljesen egyeteretk, meg a team munkajanak a becsbentartasaval is. Nem is ezzel van a gond. Nagy hiba lenne azert szidni a testem, mert a fej buzlik. :(((
Undorito amit ez a b.-i Billi csinal. Az emberek es a monopol helyzet abszolut kihasznalasa, es a piactorvenyek abszolut megszegese mind a mellett hogy nem a ''leg tokeletesebb'' a termek. Ez engem nagyon felhaborit. Gusztustalannak tartom, hogy mindamellett hogy megveszek egy q-va draga programot, az a szar program meg informaciokat is kuld a szokasaimrol, hogy utana meg jobban kihasznalhassanak. Ez annyira felhaborit, hogy inkabb szetszednem az egesz gepet, mint etiop gyerek a segelycsomagot. :(
Egyszoval lehetne jobb programot is eloallitani egysegesebb aron is. :O -
VladimirR
nagyúr
válasz
warmaster #17 üzenetére
Akkor azért sírnátok, hogy a MS ugyan míért csak évtizedenként egy rendszert hoz ki.
De gnodolj bele, ha három évente hoznék ki az a számítástechnikában akkora idő, mintaha a VolksWagen az 5-ös Golfot már mos elkezdené, de csak 2030-ban dobnák piacra. Addigra kimegy a divatból, vagy a kocsi, vagy a benzin. (vagy a VW menne csődbe) -
warmaster
aktív tag
Kiváncsi vagyok, hogy a 9.0a javítása mikor jön ki. :))
-
Juliuska
senior tag
válasz
-=V3rthil=- #13 üzenetére
Volna nekem is azért pár ártatlan kérdésem: Miért olyan fontos, hogy van némi sebesség csökkenés...? Cserébe szebb képet láthatsz a monitoron, ENNYIT sem ér ez meg...? :O
Tényleg ANNYIRA fontos, hogy 225 helyett 200 fps-sel kavar a VGA-d ... ?
ENNYIRE LÁTOD A HIÁNYÁT ANNAK A PÁR FRAME-nek MÁSODPERENKÉNT...? -
Superman
nagyúr
Ez mind rendben van. Tényleg nagy pofátlanság ilyen sokat elkérni a szoftverekért, pláne egy olyan országban, ahol a gazdaság úgy áll, mint nálunk.
Az viszont korántsem sablonszöveg, ha valaki (egy csapat) megszenved egy szoftver, pláne egy oprendszer írásakor, aztán jönnek az olyan kritikusok, akik igazából nem nagyon tudják miről beszélnek, csak annyit, hogy xy játék rosszabbul fut és ''milyen sz*r ez az újabb DirectX''.
Én sem vitatkozni akarok, csak rá kellene már mutatni, hogy ez nem ilyen egyszerű dolog.
Na felinstalláltam a DirectX 9.0a -t. Most már szidhatom. ;] -
-=V3rthil=-
őstag
Természetesen érzelmi alapon beszélek..:)) Arra, h írj jobbat, csak azt tudom mondani, hogy ez nem az én feladatom és nem is értek hozzá. Sablonszöveg, de sablonszövegre válaszolok vele. De mondom, tényleg csak magánvélemény, én nem szeretem, de nem akarok ezen vitatkozni, pláne nem veszekedni. Ja, konkrétan az árakkal van a legnagyobb bajom, mert az pofátlanság, amennyit elkérnek a jogtiszta szoftverekért... És akkor még csodálkoznak, hogy 10ből 6an illegális windows-zal működnek...
Engem is ez érdekelne! Van sebesség-visszaesés? -
Superman
nagyúr
Valamit nem értek, de igazán és most már szóvá kell tennem: ebben a topikban is megjelent a Microsoft termékeinek a leszólása és pocskondiázása. Nem vagyok sem Windows, sem Linux hívő. Nem erről van szó. De azért tudjuk már azt, hogy miről beszélünk.
Divat lett most a Microsoft termékeit leszólni, aminek nagyrészt csak érzelmi alapja van. Tudniillik nem tetszik sokaknak a Microsoft néhány húzása. Nekem sem tetszik.
De azért vegyük már figyelembe, hogy mekkora teljesítmény egy operációs rendszert összehozni. Aki kritizál, mint egyszerű felhasználó, megteheti, rámutatva a hibákra. De aki hőzöng, annak azt mondom, ha nem tetszik, akkor írjon jobbat. Hoizzon össze egy munkacsapatot és írjon egy jobb oprendszert. Aki programokat ír, az tudja, hogy miről beszélek. Még tesztelés után is maradhatnak hibák egy programban.
Úgyhogy azt hiszem meg kellene gondolni, hogy mekkora munka fekszik egy ilyen operációs rendszerben. -
Ace
tag
De most az hogy ezzel kiváltható az összes többi directx verzió ezt mennyire lehet komolyan venni? Szóval tényleg el lehet felejteni az 8.1-et? nem lesz sebesség csökkenés?
-
-=V3rthil=-
őstag
Egy csodálatosan használható, bővíthető, nélkülözhetetlen vírust kapunk, ha a microfos valamely termékét választjuk. Ilyen drágán csak ők tudják eladni a szemetet:))
Amúgy az mennyire igaz, hogy a dx9 visszaveti a teljesítményt egyes játékoknál/alkalmazásoknál? -
leontm
tag
..és mindemellett rendkívül stabilak..
Én felraktam 9-et win98 alá, bajom nem volt vele. bár hasznát sem láttam.. -
Genialis
aktív tag
Nem értem minek eltávolítani, hiszen a M$ szoftverek mindig hibátlanok, gondos tervezés, és kivitelezés eredményei, az árukat tökéletesen megérik, így egy újabb, tökéletesen hibátlan, az elődeivel 1000%-ban kompatibilis, hihetetlen új featurekkal felvértezett szoftverkomponenst kap a felhasználó.
-
andropov
csendes tag
Szerintem egyetlen egy directx verzio se uninstallalhato...
-
Szeke
senior tag
Ha jol tudom mar a 9.0 se volt uninstallhato.... Vagy igen?
-
Agyzuzo
addikt
''Additional Information
The DirectX 9.0a runtime cannot be uninstalled. We recommend Windows Me and Windows XP users create a ''System Restore'' point before installing.''
Ez elég egyértelmű...
Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Könyvajánló
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Ford topik
- Yettel topik
- Építő/felújító topik
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest