- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
Hirdetés
Aktív témák
-
behappy
aktív tag
válasz
varazsbalazs #9 üzenetére
aha, ott vettem én is. K7S5A-t cseréltem le egy ilyenre...nekem nagyon bejön ez a lap. És ha azt nézzük, hogy egy bluetooth egység magában 40ezer, és itt egy alaplap is benne van az árban, szvsz nagyon megéri.
-
varazsbalazs
csendes tag
az andrassy ut 38-ban megvásárolható
asszem kb 38000 huf bruttó
de megéri az árát -
andorpapa
őstag
Hát igen, alapvetően nem rossz a sebessége, de azért nem gondolom, hogy egyedül, botok ellen akarod nyomni a játékokat. Ha egy jobb baráti társaság összejön, akkor elég sokan lehetnek, és vegyük figyelembe azt is, hogy a sebesség csupán elméleti, ezt úgysem tudja elérni általános környezetben, szóval inkább úgy kérdezem:
Mit vesz egy hardcore gamer? 10/100 3Com kártyát, vagy MSI Bluetooth kiegészítőt? -
utax
aktív tag
álljunk meg, ez nem modem, hanem lan kapcsolat, és ott már nem elég ez a sebesség
nekünk ezért kellett 100-as switch-et venni, mert 6 gépet már nehezen bírt el a 10-es hub, valaki állandóan leszakadt -
Den
veterán
válasz
authenticDViD #4 üzenetére
Állítólag eszközönként ennyi az átviteli sebesség, és egy bluetooth csip 4 másikkal tud kapcsolalatot tartani, ha többen vannak akkor az 5 host-ból álló mini hálózatok láncot alkotnak.
-
Egon
nagyúr
válasz
authenticDViD #4 üzenetére
Az még mindig több még az egycsatornás ISDN sebességénél is...:D
-
guest
veterán
hahó. kb 721 kbps a Bluetooth sebessége.
-
Egon
nagyúr
Andorpapa: miért is alkalmatlan játékra ennek a hálózati kapcsolatnak a sebessége (ami mennyi is?)??? A legtöbb játék elég jól játszható egy 56.6K-s modemen a neten, annyit meg csak tud ez is, vagy nem??? :D
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10210U
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest