Aktív témák
-
behappy
aktív tag
válasz varazsbalazs #9 üzenetére
aha, ott vettem én is. K7S5A-t cseréltem le egy ilyenre...nekem nagyon bejön ez a lap. És ha azt nézzük, hogy egy bluetooth egység magában 40ezer, és itt egy alaplap is benne van az árban, szvsz nagyon megéri.
-
varazsbalazs
csendes tag
az andrassy ut 38-ban megvásárolható
asszem kb 38000 huf bruttó
de megéri az áráta polgár jenő urho a hivatalba
-
andorpapa
őstag
Hát igen, alapvetően nem rossz a sebessége, de azért nem gondolom, hogy egyedül, botok ellen akarod nyomni a játékokat. Ha egy jobb baráti társaság összejön, akkor elég sokan lehetnek, és vegyük figyelembe azt is, hogy a sebesség csupán elméleti, ezt úgysem tudja elérni általános környezetben, szóval inkább úgy kérdezem:
Mit vesz egy hardcore gamer? 10/100 3Com kártyát, vagy MSI Bluetooth kiegészítőt?COOLNESS! - somebody ssssstop me!
-
utax
aktív tag
álljunk meg, ez nem modem, hanem lan kapcsolat, és ott már nem elég ez a sebesség
nekünk ezért kellett 100-as switch-et venni, mert 6 gépet már nehezen bírt el a 10-es hub, valaki állandóan leszakadtUse the force, Dude !
-
Den
veterán
válasz authenticDViD #4 üzenetére
Állítólag eszközönként ennyi az átviteli sebesség, és egy bluetooth csip 4 másikkal tud kapcsolalatot tartani, ha többen vannak akkor az 5 host-ból álló mini hálózatok láncot alkotnak.
www.simson4t.hu
-
Egon
nagyúr
válasz authenticDViD #4 üzenetére
Az még mindig több még az egycsatornás ISDN sebességénél is...:D
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
guest
veterán
hahó. kb 721 kbps a Bluetooth sebessége.
prohardver vendég
-
Egon
nagyúr
Andorpapa: miért is alkalmatlan játékra ennek a hálózati kapcsolatnak a sebessége (ami mennyi is?)??? A legtöbb játék elég jól játszható egy 56.6K-s modemen a neten, annyit meg csak tud ez is, vagy nem??? :D
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest