Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nyomtató topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
Ha vkit ez zavar be lehet rakni egy képet, aztán azt fogod látni bootolás alatt. Nagy gyártók már úgyis bepakolták saját logojukat. Egyébként a mai gépeknél már ügyesség kell ahhoz, hogy vki időben meg tudja nyomni a DEL-t, mert iszonyat gyorsak a BIOS-ok.
Egyébként én a XP-nél is utálom az a hozzáállást, hogy úgy vagyok kezelve mint egy láma, csak ne akarjam én tudni, hogy mi történik a háttérben... -
anaqer
veterán
''nehogymár ez legyen a standard, amire méltán lehetünk büszkék.''
A klasszikusokkal szólva - Hhhheeeee ?!
Senki nem beszélt büszkeségről - egyszerűen csak annyira utolsó és jelentéktelen részletről van szó, nem is gondoltam volna hogy valakinek ez bármilyen szinten is akár csak megfordul az agyában egy ilyen, amúgy tényleg elég nagy horderejű váltáskor.
Kit érdekel a boot?!
Egyik oldalról - álljon fel aki napjában kettőnél többször bútol (és nem éppen a tuningot lövi be)... köszi. Hol számít hogy mi van a képernyőn amíg éppen felrakod az első (második, stb.) kávét...?
Másik részről viszont ha HTPCről meg multimédiás központról beszélünk (éspedig a jelek szerint fogunk még eleget), már rossz ha annyi ideig bootol hogy észrevedd vajon karakteres vagy grafikus-e a felület.
( Röviden - csak fura volt, na. )
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő