Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
Ha vkit ez zavar be lehet rakni egy képet, aztán azt fogod látni bootolás alatt. Nagy gyártók már úgyis bepakolták saját logojukat. Egyébként a mai gépeknél már ügyesség kell ahhoz, hogy vki időben meg tudja nyomni a DEL-t, mert iszonyat gyorsak a BIOS-ok.
Egyébként én a XP-nél is utálom az a hozzáállást, hogy úgy vagyok kezelve mint egy láma, csak ne akarjam én tudni, hogy mi történik a háttérben... -
''nehogymár ez legyen a standard, amire méltán lehetünk büszkék.''
A klasszikusokkal szólva - Hhhheeeee ?!
Senki nem beszélt büszkeségről - egyszerűen csak annyira utolsó és jelentéktelen részletről van szó, nem is gondoltam volna hogy valakinek ez bármilyen szinten is akár csak megfordul az agyában egy ilyen, amúgy tényleg elég nagy horderejű váltáskor.
Kit érdekel a boot?!
Egyik oldalról - álljon fel aki napjában kettőnél többször bútol (és nem éppen a tuningot lövi be)... köszi. Hol számít hogy mi van a képernyőn amíg éppen felrakod az első (második, stb.) kávét...?
Másik részről viszont ha HTPCről meg multimédiás központról beszélünk (éspedig a jelek szerint fogunk még eleget), már rossz ha annyi ideig bootol hogy észrevedd vajon karakteres vagy grafikus-e a felület.
( Röviden - csak fura volt, na. )
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Flint 2 OFF topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest