Új hozzászólás Aktív témák

• raszputyin

senior tag

Nem hiszem, hogy túl sok haszna lenne Mac OS-t futtatni PC-n. Szerintem épp azért lehet stabilabb, mert nem akármilyen hardveren fut, és nem kell rá/nem szoktak rá mindenféle potya progit telepíteni tucatszám... elvégre a Windows (NT vonal) is meglepően stabil és hatékony, ha szilárd a vas, és nem futtatnak rajta sz@rt. Sajnos tapasztalataim szerint nagyon sokminden, pl. a saját IE és Media Player, de a kommersz vírusirtók is többnyire ilyen sz@rnak minősül -- egyik trial se húzta nálam 1 napnál tovább (persze a vírusok se használnak ;])
    Persze lehet, hogy az érzése jobb, a felület logikusabb, etc. Mindez nyilván szubjektív. Én sose használtam Mac-et, de rugalmas és gyors felfogású emberektől hallottam, hogy elég rémes és kezelhetetlen, ahhoz, hogy ne akarjam kipróbálni ;] Egyik ismerős pl. nyert egy iBook-ot, de rövidebb-hosszabb ismerkedés óta jobbnak látta a Debián Linuxot fellőni rá.
    Ugyanolyan értelmetlen persze Apple gépre wint telepíteni.... amire nem alkalmas a Mac OS, az ''rétegigény'', tehát arra sztem eleve szuboptimális ilyen ''brand'' gépet venni, erre a jóöreg PC jó, amivel ''legózni'' lehet.

Új hozzászólás Aktív témák