Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
Új hozzászólás Aktív témák
-
raszputyin
senior tag
Ógörögről angol szóra váltani szted elegáns? Legalább az utótagok (Solo, Duo) vmit javítanak rajta...
''Aljasnak'' azért mondtam, mert így a sztereotípiákban kellően kisajátíthatják a single-core, dual-core, multi-core szavakat. A szerencsésebb joggal rendelkező országokban (pl. nálunk) szigorúan korlátozzák a kizárólagosságra utaló márkaneveket, elnevezéseket. -
raszputyin
senior tag
Az Intelnek el kell adni mindent külön-külön...
Így van... ezért rettentő fontos a legnagyobb Intel-fanatikusok szempontjából is, hogy az AMD jól álljon... különben azt csinálnak, amit akarnak...
Mellesleg az, hogy levédték a ''Core'' szót, elég aljas trükk még szerencse, hogy cserébe rettenetesen hangzik -
raszputyin
senior tag
IBM Thinkpad-eknél van valami ilyesmi, igaz, nem a BIOS, de sutyi rejtett partíción ottvan a telepített op.rendszertől független ilyen ''vészmenü'', talán valami mini-Linux lehet. Nagyon komoly, nemcsak darabolni, rendszerlementeni és -helyreállítani lehet, hanem még Opera is van rajta, és ha jól értem, bedugott DHCP mellett még netezni is lehet vmiennyire
-
raszputyin
senior tag
Nem hiszem, hogy túl sok haszna lenne Mac OS-t futtatni PC-n. Szerintem épp azért lehet stabilabb, mert nem akármilyen hardveren fut, és nem kell rá/nem szoktak rá mindenféle potya progit telepíteni tucatszám... elvégre a Windows (NT vonal) is meglepően stabil és hatékony, ha szilárd a vas, és nem futtatnak rajta sz@rt. Sajnos tapasztalataim szerint nagyon sokminden, pl. a saját IE és Media Player, de a kommersz vírusirtók is többnyire ilyen sz@rnak minősül -- egyik trial se húzta nálam 1 napnál tovább (persze a vírusok se használnak )
Persze lehet, hogy az érzése jobb, a felület logikusabb, etc. Mindez nyilván szubjektív. Én sose használtam Mac-et, de rugalmas és gyors felfogású emberektől hallottam, hogy elég rémes és kezelhetetlen, ahhoz, hogy ne akarjam kipróbálni Egyik ismerős pl. nyert egy iBook-ot, de rövidebb-hosszabb ismerkedés óta jobbnak látta a Debián Linuxot fellőni rá.
Ugyanolyan értelmetlen persze Apple gépre wint telepíteni.... amire nem alkalmas a Mac OS, az ''rétegigény'', tehát arra sztem eleve szuboptimális ilyen ''brand'' gépet venni, erre a jóöreg PC jó, amivel ''legózni'' lehet. -
raszputyin
senior tag
kizárt. tudnia kéne a teljes Windows API-t... ami természetesen nincs túl jól dokumentálva. durván szólva, a Windows felét újra meg kell írni, mégpedig úgy, hogy pont úgy viselkedjék, mint az eredeti.
olvass bele a WINE doksijaiba, ha érdekel, mi kell ahhoz, hogy egy win32-es progi fusson a mama-oprendszer nélkül. erősen nemtriviális...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest