- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
jo legyen igazad, de meg ha megengeded en meg megtartom a lapomat es vele a sata viynomat, mert meg tok jol elvagyok vele... divat ide-oda...
nem is merek beszelni arrol, hogy 3 evnyi SCSIzas utan(megintcsak floppy rulz) nekem nem volt megintcsak zsenant a floppyt hasznalnom...
sooot ha valtok a64re, olyan lapot keresek ami nem a gagyi nativchipsetes satara epulnek, hanem markasabb vezerlovel lesznek integralva, oda megint kelleni fog a floppy...
plane nem merek beszelni, hogy megint visszavagyodom a scsihoz es kiszemeltem magamnak egy pci-e scsi kartyat(vegre pci-evel ki tudom hasznalni a savszel miatt a z u320at raidben, mertugye a gagyi desktop lapokon nincs pci-x igy az elozo kartyaim is PCI limitesek voltak))
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest