- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Apple notebookok
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Milyen processzort vegyek?
- CES 2025: AI a grillsütőben
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz strike-force #13 üzenetére
ja, ennyit a normal->gt->ultra hierarchiarol, gt-nel lejjebb nem erdemes adni, ha az embernek van mar legalabb egy 2GHz koruli XP-je a gepben SZVSZ (procira gondoltam).
-
he7edik.
addikt
Szerintem ha az árával a 6600GT alá tudnának menni egy 8-10K-val akkor azért komoly piaca lenne, főleg itt közép-kelet európába.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]Égő szöveg a flém vázon
-
őstag
válasz venember83 #8 üzenetére
nvidia 6600 ultra
neve alapján gyorsabbank gondoltam a gt-nél, de csak arra jó, hogy összezavarjon.
Bővebben: link
''The card is designed to fall somewhere between the standard 6600 card and the GT model.''R7-5950 / 32GB / RTX3070 / POCO_F3 (8/256) / i12 64GB - Just realize it!
-
ArGab
őstag
-
viharhozo
addikt
Csak azt nem ertem, miert nem gyartjak tovabb a jol bevallt 9800 Prot. Ha levinnek az arat 149$-ra, lenne ra kereslet.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Borosz
őstag
Jó kis AGP. Szerintem sokan nem tudják/akarják lecserélni a jó kis AGP-s lapjukat. Egyre több AGP-s új szériás kártya jön ki a gyártóktól, nem?
-
Dilikutya
félisten
válasz venember83 #5 üzenetére
Van már Gf6600 vs x700 topik Bővebben: link
Amúgy jó lenne, ha valami versenyképes áron jönne ki. Az ATI-nak a csúcskártyáit leszámitva nincsen használható kártyája, kivéve az alsó szegmenst, ahol meg oly mind1, mit veszel... a középkategóriában pedig még az előző generáció csúcskártyáit árulja. Amúgy valamiért az én szívem is a 6600 felé húz(na), ha vennék most VGA-t. Csak nem igazán van rá szükségem.
Sőt, ma megingott a hitem a PC-ben. Egyik komám egy VGA-ért és tápért cserébe vett egy 500MHz-es dual P3 SGI gépet tokkal, vonóval, kábellel, CD-kel, dobozzal, meg egy 17 colos 16:9-es tft-vel. Túl azon, hogy a képek alapján qrva jól néz ki, de a Call of Duty is hasit rajta 1600*1440-ben, az egyetlen felbontáson amit a tft tud. Igaz van benne 4Gb memória, meg a grafikus rendszere sem egy hétköznapi csoda... ennyi pénzből ki vesz PC-t amin a CoD így fut? És ezt legalább másra is lehet használni. Mondjuk, azért az árért kápéban én is kicsengettem volna az árat gondolkodás nélkül, ha lett volna annyim. Mellesleg egy 6600GT ára kbNem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Lala6
őstag
válasz venember83 #5 üzenetére
Ott jön a 6600 ultra is.
-
venember83
nagyúr
Mivel 1db 6600 gt-t szeretnek par honapon belul beszerezni, jo latni (legalabb remenykedni) hogy lesz versenytarsa es:
1) lemegy picit az ara
2) legalabb lesz masik kartya, ha megse menne le az ara
3) lesz Ph!-n egy 6600 gt vs x700 (agp) topik -
rocket
nagyúr
Pontosan emiatt lesz nehez pozicionalni.
De ennek ellenere lesznek, akik nem akarjak fel gepet lecserelni, hogy tudjanak venni hasonlo arban pci-e x800-at.
Nekik jo valasztas lesz, ha nem akarjak a konkurencia termekeit venni.
Meglatjuk majd, en ugy gondolom, hogy fantom kartya lesz, nem fognak a polcokon roskadozni a hatalmas szallitmanyok.
Ha megis berakjak mondjuk 149$-ra, akkor viszont egesz jo vetel lehet, de ennek nem tul sok realitasa van.
[Szerkesztve]"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
Jo kerdes, mivel az agp verziok dragabbak lesznek x800, x800xl-bol (249$ , 349$), igy szerintem 199$ msrp ara lesz, ami egy szinten van a x800 pci-e-vel.
De ez a kartya hivatalosan nem letezik meg, elkepzelheto hogy ha piacra is kerul 1-2 gyarto kinalataban nagyon minimalis mennyisegben fog csak, gyujtoknek jo lesz
Vagy lecsapjak 6600 es 6600 gt arai koze, bar ennek nem nagy a valoszinusege jelenleg.
[Szerkesztve]"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Legolas
senior tag
Ennek mennyi lesz az ára, hogy ne versenyezzen az X800-al?
Asus K8N, A64 3000+, 2* 512 Mb PC3200 Infineon, HIS RADEON X800 Pro, Hyundai B91D, NEC 3571