- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dilikutya
félisten
Örülök, hogy végre másnak is feltűnt, nem csak nekem, hogy az a nyavalyás 4.7, ami annyira elterjedt volt anno, egy rakás hulladék
Anno a suliban a Win95-ös könyvtári gépeken csak ez a szenny volt, IE nuku, nem győztem mindig felpakolni az Operát (akkoriban az volt a ''nagy'' vetélytársa az IE-nek). Istenem, de rossz és lassú volt az a Netscape...
P.S: nem tudom, mit akadtak fenn egyesek a bugrókán, nekem tetszett -
DaSilva
senior tag
ami jaztat illeti, nekem az ff macosx verziója eddig több székrekedést okozott, mint monnyuk az openoffice állítólagos msoffice kompatibilitása cuzammen, pedig asse nem semmi.
de az igazi vértolulást akkor is attól kapja a proletár, amikor az ügyintéző onlány a pofájába tolja, hogy kabbe az oldal csak ie-vel működik. Különösen vidám ez egy kormányzati úerel esetén. -
-
VladimirR
nagyúr
''Egyebkent meg egy kicsit unom az agyatlan fikazasodat (noha nem vagyok kulonosebben FF fanboy, a magam reszerol az Operat preferalom)'' - ezesetben elnezesedet kerem (bar az a gyogyszeres szemelyeskedes kisse rosszul esett), nem Te vagy a celkozonseg, hanem a kimondottan Fx (mert ez a helyes rovidites
) fanboy-ok, akik esznelkuli ie, ms, es egyeb frocsogese ellen a sajat fegyverukkel veszem fel a fegyvert, a kepukbe maszok, es faszsagokat beszelek (irok)
mindemellett itt megcsak nem is fikaztam, mindossze egy artatlan poent engedtem el, amit szokas szerint megint csak faster ertett meg
p.s.: 85-90%-rol mar fova terjeszkedjen? sztahanovizmus rulez? ''Internet Explorer elmunkas, a Webbrozer brigad kiemelkedo tagja szeptember honapban a piac 157%-at uralta....(
)
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Hát nekem bejött a Firefox, IE elbúhat a sarokba a tudásával...évek óta egy ramaty, semmi fejlesztés, csak áll egy helyben. Mégha az új kijön is, akkor is csak egy gyenge IE másolat lesz, soha nem lesz annyi jó kiegészítés hozzá, mint FF-hoz! És ezt bizony nem lehet tagadni, de nálam lehet próbálkozni, halljunk ellenérvet!
-
marcee
addikt
Nekem Ő volt az első: Bővebben: link
Brrrr! Kiráztőle a hideg, pedig akkoriban mekkora élvezet volt ez is! -
nagydee
tag
-
nagydee
tag
nekem netscape 7.2 megy a gépemen. netscapepel kezdtem netezni anno, azóta is ez van, nekem tetszik, megszoktam, amíg nem tapasztalom, hogy bajok vannak vele, marad is. (megjegyzem a 8.0 verzió, valami hihetetlenül rondára (és nekem összevisszára) sikeredett)
-
VladimirR
nagyúr
nekem a fent emlitett bongeszok mellett (ie, fx, opera) netscape is van a gepemen - egybol ketto is
egyebkent ennek, amit irsz, az lehet az oka, hogy elobbi ketotnek sokkal jobba a reklamja, pl. mindenhol az ember kepebe toljak a getfirefox logot, viszont a netscape nev, egesz biztos, a netezok jo reszenek nem is mond semmit, nem surun futni ossze vele
p.s.:
[Szerkesztve] -
Rez_Grof
őstag
Amíg ilyenek vannak addig nem csoda: Bővebben: link
-
Balinov
titán
kipróbáltam pár hete a firefox-ot,sőt utána az opera-t is,de mégis maradtam az IE-re épülő AvanBrowser-nél.Jó volt a másik kettő is,de valszeg annyira mexoktam az avantbrowsert,hogy a többi egyszerűen nem áll kézre.Sima IE-t utoljára kb másfél éve használtam.
-
marcee
addikt
-
Szomorú, hogy nem nő tovább a népszerűsége. De ugyanakkor érthető is, hiszen a legtöbb felhasználó nem fog külön böngészőt telepíteni, mikor már ott a gépen az IE.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest