- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Aktív témák
-
beckt
csendes tag
Szerintem sem számít ez a PDA mai csúcsnak. Legnagyobb jóindulattal is ''csak'' trendkövetőnek mondanám.
-
LJoE
senior tag
Akkor jól éreztük, hogy parasztvakítás.
Köszi.
off
No bye BLDohne megyek haza.
mára kidolgoztam magam :DDD -
Den
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #1 üzenetére
semmitől. A ''mobil iroda'' ugyanúgy ráillik az elődjére, meg a többi pda-ra, mint erre. A wlan újdonság, de csak az elődhöz képest, minden cégnek van már wlan-os modelje, ez az idei fő újítás. Ami egyfelől jó, mert frankón lehet netezni az udvaron a pl. viszont nagyon eszi az akkut, szóval inkább én a bt-t részesítem előnyben bár annak sokkal kisebb a hatótávolsága.
-
LJoE
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #8 üzenetére
Jah kérem a mai világban már mindent lehet. Meg mindennek az ellenkezőjét is.
Na most már jólvanakkor ezt is tudom.
Szerintem ez a tzutz akkor csak valami örömködés a F-S részéről, hogy nekik is van ilyen. Meg újabb meg új WINDOWS megyen rajta :D -
bLaCkDoGoNe
veterán
Na megnéztem... ekkora f... hülyeséget...:D
Szerintem a vonalkódolvasás nem olyan nagy hókuszpókusz, ha van egy infrás cuccot - elméletben csak program kell hozzá.
Az alábbi linkenk kiokosodhatsz transzflektív kijelzőkből jól:
[L]http://www.sharpsma.com/sma/Products/displays/AppRefGuide/DisplayModes.htm[/L] -
LJoE
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #5 üzenetére
Nekem baromi szépen gyorsan fut.
Biztos valami suxx gépen nyomulsz odabenn.
Az rajzfilmben volt valami SAP, meg vonalkódolvasás szerű dolog.
Azér látom te se szakadsz meg a nagy melózásban ;] -
LJoE
senior tag
Nézd meg a reklám swf-et.
Elég idióta. :D
[L]http://www.fujitsu-siemens.de/rl//produkte/pentablets/flash/loox-web.swf[/L] -
LJoE
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #1 üzenetére
Szép, új, érdekes, okos, windows 2003, semmi extra nem tűnt fel. De milyen hozzászólás ez??? :)
Olyan mint ez. :) -
bLaCkDoGoNe
veterán
Ez a PDA valamitől különleges? Én nem értek hozzá annyira, így nekem semmi nem tűnt fel...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest