- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
én ennek az elődjét, egy v200-at használom asztali pc-hez több, mint 1 éve. nagyon meg vagyok vele elégedve! az elem kb 9 hónapig bírta, átlag napi 5 óra használat mellett. így szerintem nem érdemes aksival szórakozni... és nem fog pont játék közben kimerülni, mert jó előre világít a görgő előtt lévő led. én pc multimédia távirányíró helyett vettem, hogy a fotelból mozizva, is tudjak kapcsolgatni, de nagyon jó, hogy nincs madzag, ami visszarántja az egeret, amikor kihúzom a tálcát. játékra igazából nem használtam, de ha jól látom, a 220-asnak nagyobb a felbontás érzékenysége. nagyon ritkán, de előfordul, hogy nem reagál az első mozdulatra, így ha valaki főként játékra használná, meggondolandó. de munkára, mozizásra tökéletes választás.
még egy fontos megjegyzés! elég kicsi az egér, így kis kézméretűeknek ideális, a jetik, lapátkezűek markában könnyen elveszik a kütyü.
a görgő oldal irányban is megbillen, és ez definiálható, pl böngészőben előre-hátra, stb. (legalább is a v200-nál így volt, gondolom a 220-ból nem hagyták le)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Robotporszívók
- TP-Link WR1043ND router
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Le Mans Ultimate
- Steam topic
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Nintendo Switch Lite CFW 20.4 + 256GB microSD, Dual Boot + Atmosphere 1.9.4 + 3 hó garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 -50% 14" Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 6Magos 16GB 512GB SSD FULLHD IPS MATT
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 + Android 15, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest