Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
''Talán alsóbb szinten is van valami hiba, szerintem kevés figyelmet fordítanak a reáltárgyakra, vagy egyszerűen megutáltatják szegény gyerekkel.''
Szerintem a tanár képzéssel úgy egészében vannak bajok, csak a humán dolgokat az ember akkor is könnyebben összeszedi ha utálja az órát. Az a baj imo, hogy tanárnak az megy aki gyerekekkel akar foglalkozni és nem az aki át akar adni valamit amit ő is fontosnak tart és amit úgy igazán ért, így persze hogy a gyereknek se jön át, hogy mitől is izgalmas ez az egész. Tehát X(főleg lány) szereti a gyerekeket elmegy tanárnak és választ egy/két random tárgyat amiből nem volt tragikusan gyenge közép iskolában és azt tanítgatja. + Egyetemen hallottam oktatótól, matekkal/fizikával kapcsolatban hogy egyszer bele nézett hogy mit tanul a fia középiskolában és majdnem elhányta magát, hogy milyen unalmas dolgokatMegtanulnak képletekbe behelyettesíteni, amire egy kis primitív program is képes... mégis hogy várják, hogy egy értelmes ember ezért rajongjon?
Mellesleg ez a bölcsész irányultság nem csak magyar jellemző pl: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest