Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Ez a 4200 rpm már nem ugyanaz, mint ami volt 6-8 évvel ezelőt. A nagy adatsűrűség azonos fordulatszám mellett is növeli a sebességet. Ez kb. a két generációval ezelőtti 5400 rpm-es vinyók sebességét tudhatja, ami talán elég is, hogy képes legyen kihasználni az USB 2.0 nyújtotta gyakorlati sávszélességet (30-34 MB/s).
-
macilaci78
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #4 üzenetére
Már megint...
A keretet csak úgy natúrban nem lehet kapni? Érdekelne, ezzel a gumírozott tokkal (, mert ugye én annak látom) mennyire lehet puhára főzni a HDD-t? Azért szép eredmény: 200Gb egyetlen USB kapu energiájával.
Az én rackemhez USB Y-kábelt adtak, nem vagyok rest, inkább adok neki kellő kakaót, minthogy elhalálozzon valami. A 4200rpm meg szvsz nem vészes, nyugodtan vegye mindenki számba az alternatívákat: 4-8Gb-os pendrive-ok (ugye férjen rá egy DVD-film) írási-olvasási sebessége, azok ára, darabszáma ekkora kapacitás esetén, stb.
[Szerkesztve] -
Csepy
őstag
Nem biztos.
Tudtommal egy USB-kapu biztonsággal 500mA-t tud leadni (plusz talán még egy kicsit, biztonsági ráhagyással). Az én 4200-as, 100GB-os Fujitsu vinyóm (a notimban eredetileg ez volt) sem megy minden USB 2.0-val mindig... Mondjuk 95%-ukkal megy, de van ahol lekattog a motor.
A mostani 160-asom 850mA-es és ezt már nem tudja meghajtani egy USB.
Tehát egyetértek. Egy USB, kevesebb kábel, kényelmesebb, de ára van: 4200rpm...
Regards: Csepy
[Szerkesztve] -
atuci
őstag
Már miért lenne lassú?
Oké, nem 7200-es, de így tuti elég neki csak 1 db usb port, és a PMR technológia szerintem behozza az alacsony fordulatszám okozta sebességvesztést. Erről nem rendszert fogsz futtatni, adattárolásnál meg nem mindegy, hogy a 200 gigát mondjuk 15 vagy 17 és fél perc alatt írod rá? -
_seth_
veterán
A francba... eddig elmondhattam, hogy a notimban a lehető legnagyobb vinyó van azaz 160 Gb de most már nem a legnagyobb
Egyébként szerintem van rá igény, ha reális áron adják majd még engem is érdekelhet (jah és ha műxik a notimban). -
Sotho
őstag
Lassú...
-
FireLord
aktív tag
mennyi lehet ennek az ára?
-
Renwick
őstag
válasz
Thulcandra #5 üzenetére
Igaz, sztem a közlemény arra akart utalni, hogy DVD-minőségű film, így pontoasabb...
üdv
R. -
cousin333
addikt
válasz
VaniliásRönk #4 üzenetére
Igen! Megcsináltuk!
Amúgy kifejezetten tetszetős a cucc...Legalábbis megjelenésre
[Szerkesztve] -
Thulcandra
senior tag
tárolóegység nagyjából 200 gigabájtnyi adattal tömhető meg – átlagosan ennyi helyet igényel 57 000 fotó, 52 000 MP3-zeneszám és 88 DVD-film.
Hmm...
4,3 * 88 = 378,4...
v.mi itt nagyon gebasz...
Mp3 -nál is v.mi ratyi minőséggel kalkuláhatnak mert pontosan 200 GB -al számolva is csak 3.93 MB jut egy filera... -
VaniliásRönk
nagyúr
Ez aztán a szenzáció!
Bele tudtak tolni egy 2.5''-os HDD-t egy külső keretbe, apám nem gondoltam volna hogy meg merik csinálni.
-
törölt tag
jah, felhivod a haverod, hogy: ''sziaaa, most huztam le 80 dvd-t a 100 megabites netemmel, atugranek, hogy felrakjuk a te gepedre is''
mod: sot, azert mesz at, hogy a 40x sebesseggel iro dvd irojaval kiirjatok minimum a meg meg sem jelent kovetkezo generacios dvd-re
[Szerkesztve] -
Ősember
őstag
biztos van rá igény
-
karesz501
senior tag
Elsőként csak annyi, hogy kíváncsi vagyok mikor lesznek felénk is kaphatóak a PMR-es cuccok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Lexus, Toyota topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Gyúrósok ide!
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Hardcore café
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Használt külső HDD, 500/1000GB
- Western Digital Raid Edition 3 WD2502ABYS 250 GB SATA
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- NVME PCIe (B key) és SATA (M key) SSD külső ház kábellel eladó, új, full alu ház
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest