Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Alan
aktív tag
Hadd nézzem...
...
...igen, DVI-I bemenetei vannak, nem DVI-D (ahogy a cikk írja). Tehát igazad van, ugyanott van az ember, sőt ez így még sokkal királyabb. Csak az ára nem annyira ;)
Egyébként a Samsungnál láttam, hogy 99,999%-os jósági tényezőt garantálnak a (sub)pixelekre. Ez egy ilyen 1600*1200-as böhömnél azt jelenti, hogy akár 57 pixel is hibás lehet, és ezért még nem viheted vissza. Képzeld el, hogy egy csomóban van mind az 57... (Persze ez 57 subpixel, tudom, de akkor is - pl. egy 7*7-es döglött blokkot még elképzelni is rossz...) -
Alan
aktív tag
Megnéztem a linket és szerintem nincs rajta VGA bemenet. Két DVI bemenete van.
--
Alan
Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung ViewFinity S6 34" (S34C650TAU) UltraWide ívelt monitor garanciával, dobozzal
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Samsung Full HD LED Monitor
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest