- Milyen alaplapot vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombikiller
tag
válasz
greatchaos #10 üzenetére
Azért Crysis diavetítésre jó lesz ez
-
zombikiller
tag
válasz
#96302336 #12 üzenetére
jaja ez monjuk azoknak tényleg jó választás ilyen chipsettel szerelt lapot venni akik inkább csak irodai (munkahelyi) gépnek használnák és nem is baj az, hogy (csak) DDR2 800 as mehet bele meg a déli híd régebbi a jól bevált régebbi módszereket alkalmazzák ennyi, amik nem is rosszak és szerintem ez jópár rugót lefarag az árából szóval szerintem is teljesen korrekt a chipset
-
törölt tag
Miért is baj, hogy régebbi déli híd van rajta?. Ez a készlet nem játékosoknak készült, az tuti.
Szvsz ezzel mini ATX formában fogunk találkozni, ami iroda, HTPC vagy hasonló dolgokra való. Aki hatmillió FPS-t akar, az vegyen komolyabb chipsettel szerelt lapot.
Neeeeekem teccik -
FehérHolló
veterán
Végülis csak ki kell dobni az egészet, és általános célú kis mütyürkéket belerakni (stream procinak hívják jobb helyeken), meg implementálni hozzá egy visszafelé is kompatibilis utasításkészletet. Nem bonyolult átalakítani.
Egyébként miről beszélünk? Itt ebben a cikkben minden DX10-es.
[Szerkesztve] -
LSL1337
őstag
hogy 3 év múlva a windows 5000 grafikus felületét meg tudja jelenítani amien lehet van dx10es effekt...
nyilván nem dx10 game-hez van stb..., és gondolom nem kerülsokba dx10 kompatibilissá tenni, bár ilyen szinten nem értek hozzá -
ddekany
veterán
Én azt bírom (nem), hogy nem zaklatják az embereket afféle felesleges információkkal, hogy ha vki nem játékos (és integrált videóval aligha az vki), akkor konkrétan miért jó neki, hogy DirectX 10-es a videó? (Vannak tippjeim, de igazából még én sem tudom...)
-
D.Orion
veterán
Én nagyon vártam ezt a chip-et, de most egy kicsit csalódott vagyok. Részben a HDMI hiányosságok részben a régi déli híd miatt. Jó kis chip lesz ez, de többet is ki lehetett volna hozni belőle.
-
Dale
aktív tag
válasz
janpotocki #3 üzenetére
Nem ide tartozik, de nem tudod véletlenül hogy a G33 is támogatja-e a 45nm-es eljövendő procikat? Kinéztem magamnak egy jópofa mATX-es G33-as Intel lapot és még tűnődöm, várjak-e egyáltalán a Perynre, de azért kíváncsi vagyok.
-
azbest
félisten
Nocsak, végre sikerült írni dx10es drivert az integrált videóhoz? (tudom, tudom ez más, ez fejlettebb.... )
-
Thomas1
addikt
Hmm, kíváncsi lennék ennek az int. vid. kártya erejére. Vajon lenyomja a Radeon X1250-es integrált cuccot?
És miért rakhatták rá a régebbi hidat? Valami nincs rendben vele, vagy esetleg költségtakarékosságból?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A lapkakészlet több tekintetben is eltér az előzetes specifikációtól.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest