Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Balage76

senior tag

válasz stol #13 üzenetére

Stol, ezt egyszerűen nem tudom elhinni, mert ha ez nagyátlagban is így lenne, akkor már rég bezárt volna a Samsung. Amit Te állítasz az 30-35%-os meghibásodási arány, amit még az IBM legendásan csapnivaló Székesfehérvári gyárában sem voltak képesek elérni.

Visszaolvasva a hozzászólásaidat, világosan látszik hogy utálod a márkát, és minden lehetséges topikban fikázod, így szerintem a hozzászólásod komolytalannak tekinthető... Ha viszont nálatok valóban ilyen rosszak a termékek akkor úgy gondolom, hogy a termékek kezelésével van gond nálatok.

A termékek megbízhatóságáról csak annyit mondanék, hogy egy HD501LJ-t használtam egy külső házban, aminek a hűtése egyáltalán nem volt megoldva. Egy venti nélküli, teljesen zárt házban volt a vinyó, ami kb 2 óra intenzív használat után leállt, majd pár perccel később újra működőképes lett... Kiderült, hogy egyszerűen túlmelegedett, annyira hogy az egyik megállás után, a ház szétszerelésekor megégettem az ujjamat... azóta ''csupaszon'' működik a vinyó, egyetlen bitnyi adatot sem vesztettem róla...

• Balage76

senior tag

válasz Gorombilla #11 üzenetére

Ha az összpiac növekedéséhez képest egy adott gyártó nem növeli hasonlóan a gyártási kapacitását, akkor értelemszerűen az adott gyártó részesedése csökken.
    A Samsug gyártási kapacitása 2004 októbere óta a maxon működik folyamatosan, még a nyári uborkaszezonban is (leginkább a microsoftos xbox szerződésnek köszönhetően). Többek között a limitált gyártási kapacitás miatt is szüntek meg például a 40GB IDE és a 120GB-os IDE+SATA termékek.

Új hozzászólás Aktív témák