Hirdetés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Hobby elektronika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
CYBERIA
őstag
Hát vagy én nem vagyok formában vagy nemtudom. Egy dolog hogy nem egyértelmű, hogy a két javítás egy csomagban van-e, de még csak azt se tudom hogy tudom leszedni. Mindig csak http 404 -et jelez. Mikor jön a 3.6? Az legalább tutira működni fog.
-
zsolt501
nagyúr
De legalább kijavították és nem hagyták úgy a következő kiadásig nem úgy mint más gyártó!:t
-
dr. rozmark
tag
Kapkodnak piszkosul!
Ilyen rövid termékciklusok még nem voltak, s nagyon nem is tudom, mi az értelme. (Persze sejtem, de ebbe most ne menjünk bele, volt már róla szó bőven.)
Korábban egy-egy új driverre sokszor 3-5 hónapot vagy még többet kellett várni. Most meg hetek telnek el egy-egy új Catalyst verzió kibocsátása között. Tesztelni sincs idejük rendesen.
Mellesleg én vagyok az a kivétel, akinek az ATI driverei korábban kivétel nélkül jól működtek, de az utóbbi időben én is szívogatok... -
ArchElf
addikt
Pedig már bíztam benne, hogy elfelejtik, hogyan kell ROSSZ drivereket írni...
:(
AE
Aktív témák
- PlayStation 5
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Amazon
- Háztartási gépek
- Hobby rádiós topik
- OpenWRT topic
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest