Hirdetés
Aktív témák
-
CYBERIA
őstag
Hát vagy én nem vagyok formában vagy nemtudom. Egy dolog hogy nem egyértelmű, hogy a két javítás egy csomagban van-e, de még csak azt se tudom hogy tudom leszedni. Mindig csak http 404 -et jelez. Mikor jön a 3.6? Az legalább tutira működni fog.
-
zsolt501
nagyúr
De legalább kijavították és nem hagyták úgy a következő kiadásig nem úgy mint más gyártó!:t
-
dr. rozmark
tag
Kapkodnak piszkosul!
Ilyen rövid termékciklusok még nem voltak, s nagyon nem is tudom, mi az értelme. (Persze sejtem, de ebbe most ne menjünk bele, volt már róla szó bőven.)
Korábban egy-egy új driverre sokszor 3-5 hónapot vagy még többet kellett várni. Most meg hetek telnek el egy-egy új Catalyst verzió kibocsátása között. Tesztelni sincs idejük rendesen.
Mellesleg én vagyok az a kivétel, akinek az ATI driverei korábban kivétel nélkül jól működtek, de az utóbbi időben én is szívogatok... -
ArchElf
addikt
Pedig már bíztam benne, hogy elfelejtik, hogyan kell ROSSZ drivereket írni...
:(
AE
Aktív témák
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP 65W töltő eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest