Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
CYBERIA
őstag
Hát vagy én nem vagyok formában vagy nemtudom. Egy dolog hogy nem egyértelmű, hogy a két javítás egy csomagban van-e, de még csak azt se tudom hogy tudom leszedni. Mindig csak http 404 -et jelez. Mikor jön a 3.6? Az legalább tutira működni fog.
-
zsolt501
nagyúr
De legalább kijavították és nem hagyták úgy a következő kiadásig nem úgy mint más gyártó!:t
-
dr. rozmark
tag
Kapkodnak piszkosul!
Ilyen rövid termékciklusok még nem voltak, s nagyon nem is tudom, mi az értelme. (Persze sejtem, de ebbe most ne menjünk bele, volt már róla szó bőven.)
Korábban egy-egy új driverre sokszor 3-5 hónapot vagy még többet kellett várni. Most meg hetek telnek el egy-egy új Catalyst verzió kibocsátása között. Tesztelni sincs idejük rendesen.
Mellesleg én vagyok az a kivétel, akinek az ATI driverei korábban kivétel nélkül jól működtek, de az utóbbi időben én is szívogatok... -
ArchElf
addikt
Pedig már bíztam benne, hogy elfelejtik, hogyan kell ROSSZ drivereket írni...
:(
AE
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!