- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Forrmell.enn
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
747
senior tag
''Ehh, mindig is szerettem volna egy iPodot, most meg pláne Csak az a nagyon szomorú hogy ilyen különbségek vannak az amcsi meg európai árak között, pláne most Kb 51k HUF vs. 78k HUF. Nem létezik hogy ilyen drága legyen átúsztatni azon a francos óceánon...''
FYI:
amerikaban alacsony a berszinvonal, ezert alacsonyak az arak is. europaban ertelemszeruen nem fogsz semmit amerikai aron kapni.
egyebkent en europaban 299 EUR-ert vettem 30 gigasat, szerintem nem veszes. -
esteban
senior tag
USA > EU 20' contener ca. 2000USD ami 1 iPod -ra vetitve max 5cent :)
Itt inkabb a marketing van: ami elit azt fizesd meg!
Egyebkent az europai cegeket sem kell felteni, amig eros volt a dolcsi azzal szamoltak, aztan azota euroban merik az arut ... majd valtozik (ha erosodik a USD).
Azsiaban egyebkent minden uzlet USD-ben mukodik. -
MaUser
addikt
De ugye nem godolod, hogy az iPod-okat is egyenként küldik Fedex-szel? :)Egyébként már kissé unom, hogy az Ázsiában készülő termékek a jóval erősebb euro ellenére is Európában jóval drágábbak, hát még itthon. Pl.: Hp 49g+ számológép: Usa 140$, Németország: 200€ itthon 60eFt.:(
-
Macc
aktív tag
Hi! ha naponta hasznalod, es toltod, akkor kb 1,5 - 2 evig birja az aksi. a sima iPodnal ha hazilag csereled ki es rendeled az akkut akkor $50-bol kijon. Ha visszakuldod az Apple-nek, ok $99-ert cserelik ki.
-
twollah
nagyúr
Kivancsi vagyok mennyi ideig birja a beepitett akkumlator, es ha meghal akkor mennyibe kerul a csereje.
-
kbalage2
aktív tag
Ehh, mindig is szerettem volna egy iPodot, most meg pláne :D Csak az a nagyon szomorú hogy ilyen különbségek vannak az amcsi meg európai árak között, pláne most :((( Kb 51k HUF vs. 78k HUF. Nem létezik hogy ilyen drága legyen átúsztatni azon a francos óceánon...
Aktív témák
Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Gépalkatrész csomag Ryzen 5, RX 580, B450 alaplap, 16GB RAM, ház + ajándék hűtő
- Dell Alienware AW2521H
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest