Hirdetés
- Hobby elektronika
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- TCL LCD és LED TV-k
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
747
senior tag
''Ehh, mindig is szerettem volna egy iPodot, most meg pláne Csak az a nagyon szomorú hogy ilyen különbségek vannak az amcsi meg európai árak között, pláne most Kb 51k HUF vs. 78k HUF. Nem létezik hogy ilyen drága legyen átúsztatni azon a francos óceánon...''
FYI:
amerikaban alacsony a berszinvonal, ezert alacsonyak az arak is. europaban ertelemszeruen nem fogsz semmit amerikai aron kapni.
egyebkent en europaban 299 EUR-ert vettem 30 gigasat, szerintem nem veszes. -
esteban
senior tag
USA > EU 20' contener ca. 2000USD ami 1 iPod -ra vetitve max 5cent :)
Itt inkabb a marketing van: ami elit azt fizesd meg!
Egyebkent az europai cegeket sem kell felteni, amig eros volt a dolcsi azzal szamoltak, aztan azota euroban merik az arut ... majd valtozik (ha erosodik a USD).
Azsiaban egyebkent minden uzlet USD-ben mukodik. -
MaUser
addikt
De ugye nem godolod, hogy az iPod-okat is egyenként küldik Fedex-szel? :)Egyébként már kissé unom, hogy az Ázsiában készülő termékek a jóval erősebb euro ellenére is Európában jóval drágábbak, hát még itthon. Pl.: Hp 49g+ számológép: Usa 140$, Németország: 200€ itthon 60eFt.:(
-
Macc
aktív tag
Hi! ha naponta hasznalod, es toltod, akkor kb 1,5 - 2 evig birja az aksi. a sima iPodnal ha hazilag csereled ki es rendeled az akkut akkor $50-bol kijon. Ha visszakuldod az Apple-nek, ok $99-ert cserelik ki.
-
twollah
nagyúr
Kivancsi vagyok mennyi ideig birja a beepitett akkumlator, es ha meghal akkor mennyibe kerul a csereje.
-
kbalage2
aktív tag
Ehh, mindig is szerettem volna egy iPodot, most meg pláne :D Csak az a nagyon szomorú hogy ilyen különbségek vannak az amcsi meg európai árak között, pláne most :((( Kb 51k HUF vs. 78k HUF. Nem létezik hogy ilyen drága legyen átúsztatni azon a francos óceánon...
Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen autót vegyek?
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Építő/felújító topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sorozatok
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Katar Elite Wireless egér eladó
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest