Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ddekany

veterán

válasz Lala6 #107 üzenetére

Szóval AMD X2 vs C2D... gondolj az alaplapi chipsetre. Én azt hiszem, az Intelben jobban bíznák, mint az nForce-okban. Kompatibilitás és hasonló jellegű szívások miatt. És hasonló kategóriában talán hűvösebbek is az Intelek mint nForce-ok (üssetek ha nem, tudni akarom).

Mármost... alaplap. 40e? He? Ja, már egyesek mondták, hogy 30e. Áber still, csto? Ha nem overclockolsz (mondjuk ez egy hatalmas nagy ''ha''), akkor kb 16-20e az alaplap, igaz valamelyik előrendelős PH! bazárba kell venni. Intelnek ugye jó 945P ha conroe ready a VRM-je (tudom, max 667Mhz a DDR2, de ki nem sz**ja le?), sőt a 945PL is ha E4300-at veszel (jé, akkor itt van értelme!), és akkor GIGABYTE GA-945PL-S3 (ez max 800Mhz FSB, és max 533Mhz DDR2) az bruttó 16,6e. AMD-re konkréten ott van a Gigabyte GA-M55S-S3 (nf550, AM2, ATX, 4 DDR2 800, HDA 7.1, SATA 3Gb/s, nagy chipset hűtő, PWM és DC CPU fan is, EasyTune 5), ami bruttó 17,6e, és még csak nem is látom, hogy mi benne a kompromisszumos, ellenben a 945PL-el. Ja, ezeket a ''Raktáros lista''-ról szettem ([link]). (És akkor még persze, a -20% ÁFA visszaigénylés, amihez viszont kell ismeretség, de magyaroknál ez ugye többnyire megvan, mert addig keresgél az ember... soha ne feledjétek, aki nem csal, az hülye! ;] )

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák