Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazydog
addikt
válasz Alvin_ti4200 #100 üzenetére
Vigyázz a kis buksidra!
Egyéb észrevétel ?Quick brown fox jumps over the lazy dog - but can't the Gigabyte!
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Motion_Blur
félisten
válasz Alvin_ti4200 #103 üzenetére
Ez érdekes Ez vagy a játék hibája, vagy ennyire nem elég már egy 7900GTX
szerk: /jó persze, elég, mert 90fps mire nem elég, de gondolom egy 8800GTX-el már kicsit jobban skálázódna /
[Szerkesztve]Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Alvin_ti4200
félisten
Itt van még egy Drizztnek, X1950XTX, 8800GTS, 8800GTX skálázódás X2-kkel
[link]
Van, ahol nagy felbontásban is még fogja a proci ez tény, de van, ahol azért nem annyira. Még mindig tartom, hogy aki 100+ ezret elkölt VGA-ra, nem a 25-30 ezres Dual Core procikból fog válogatni Különben is, ameddig CPU limit van, addig bátran lehet pakolni a szűrőket
[Szerkesztve] -
ddekany
veterán
''AMD bácsi azon kívül, hogy most újabb árcsökkentést hajtott végre, erre mit lép?''
Szerintem erre most nincs minek lépni... vmi jelentéktelen összeggel lesz ez ocsóbb mint a E6300, magyarul a felhasználások 98%-át figyelembe véve elmebeteg árú lesz ez is, szóval nem változott semmi. Amúgy, ha az Intel tényleg ki akarná ütni az AMD-t, akkor én a buta arcommal azt hinném, hogy kiad ripsz-ropsz egy olyan procit, hogy mit tudom én, Core 2 architektúra de csak 1 mag + 512K cache + 1.0-1.8GHz (nem hiszem hogy nagy project lenne...), és ugye az ehhez illő emberi ár, és akkor csúnyán megszorongathatá az AMD-t. Ehelyett meg továbbra is marketing-hertz-kályhákat árul az alsó kategóriában... Ja, eladatlan raktárkészlet, meg régi alaplapok? De vajon mi a pínek gyártanak még máig is új NetBurst-okat, pl. 65nm alias ''Cedar Mill'', aminek ráadásul az újfajta VRM is kell? Szóval, lehet hogy ez pénzügyileg így jön ki jól, de az is lehet, hogy a legfelső szinten nem is akarják egymást nagyon megszorítani az AMD-vel...
[Szerkesztve] -
Lala6
őstag
Én még mindig vacicillálok X2 meg core 2 közt. egyszerűen képtelen vagyok dönteni...
Mostmár az lesz, hogy feldobok egy forintost, és fej, vagy írás...
Hosszabb távra melyiket érdemes?
Vagy inkább dobjam a forintot? -
iwu
addikt
az én véleményem az (uatlva Fless kérdésére, hogy ki melyiket venné), hogy valoban über állat a c2, de nézve az árlistákat itt a phn (mert ugye eccerű halandó nem nagyker nettón vásárol) majdnem 2cer annyi a c2, mint az amd ha a végösszeget nézzük...és azért nem hiszem, hogy mindenki videót kódol, 3dsezik , tervez stb...és ugye látva az értékcsökkenést, nem az ut2007 meg a crisysre kell ma még gondolni...
ÜdW!ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
iwu
addikt
válasz Alvin_ti4200 #113 üzenetére
lap ügyben c2 alá nem láttam 40alatt ... szerintem ájemdé alá azé vannak olcsóbb fullos lapok.
[Szerkesztve]ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
iwu
addikt
mondjuk csak bele - bele olvasgattam a c2es topicokba, és amiket ott emlegettek ajánlottnak, azokat a lapokat néztem.
thx az infókat uraim!
[Szerkesztve]ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
Ribi
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #94 üzenetére
Elmondanad hogy miert kell elfelejteni az 50 fokot ? 2.8G@1.3V teljesen normalis. Nem alapon hutovel, a venti 2k-n ment, igy mar volt hangja. 15 perc orthos utan egyik mag 50 a masik 51 fokos volt. Ha feltekerem 2500-ra a ventit akkor 50 ala megy. Meg te kuldtel linket ahol a 2.6G-s c2d 49 fok terhelve, sejtem gyari hutovel.
-
ddekany
veterán
Szóval AMD X2 vs C2D... gondolj az alaplapi chipsetre. Én azt hiszem, az Intelben jobban bíznák, mint az nForce-okban. Kompatibilitás és hasonló jellegű szívások miatt. És hasonló kategóriában talán hűvösebbek is az Intelek mint nForce-ok (üssetek ha nem, tudni akarom).
Mármost... alaplap. 40e? He? Ja, már egyesek mondták, hogy 30e. Áber still, csto? Ha nem overclockolsz (mondjuk ez egy hatalmas nagy ''ha''), akkor kb 16-20e az alaplap, igaz valamelyik előrendelős PH! bazárba kell venni. Intelnek ugye jó 945P ha conroe ready a VRM-je (tudom, max 667Mhz a DDR2, de ki nem sz**ja le?), sőt a 945PL is ha E4300-at veszel (jé, akkor itt van értelme!), és akkor GIGABYTE GA-945PL-S3 (ez max 800Mhz FSB, és max 533Mhz DDR2) az bruttó 16,6e. AMD-re konkréten ott van a Gigabyte GA-M55S-S3 (nf550, AM2, ATX, 4 DDR2 800, HDA 7.1, SATA 3Gb/s, nagy chipset hűtő, PWM és DC CPU fan is, EasyTune 5), ami bruttó 17,6e, és még csak nem is látom, hogy mi benne a kompromisszumos, ellenben a 945PL-el. Ja, ezeket a ''Raktáros lista''-ról szettem ([link]). (És akkor még persze, a -20% ÁFA visszaigénylés, amihez viszont kell ismeretség, de magyaroknál ez ugye többnyire megvan, mert addig keresgél az ember... soha ne feledjétek, aki nem csal, az hülye! )
[Szerkesztve] -
senkipista
csendes tag
Csapi!!!
Tényleg nem akarlak megbántani, de Te mást nem tudsz hozzászólni?
Irtózatosan idegesítő, hogy folyamatosan ''Hello'' és ''Várjuk'' hozzászólásaid vannak csak, tapsikolós, vagy gurulós szmájlival.
Ne haragudj, de ha nem tudsz érdemben hozzászólni, akkor ezt ne tedd, mert felesleges.
nem kell köszöngetni mindig (minden hozzászólás előtt), és mindenki tudja, hogy mindent vársz. -
Drizzt
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #105 üzenetére
Na olyan cikket csak nem talál egyikünk sem, ahol c2d vs. amd lenne UE3 alat, mondjuk Rainbow Six Vegassal. Remélem lassan valamelyik cikkportál kielégíti ilyen igényeimet.
I am having fun staying poor.
-
gorlin
őstag
Hát ez furcsa.Nekem alapjáraton úgy hogy nincs a hűtőn ventillátor csak egy 800-as leszabályzott 12-es S-Flex házventi fujja a levegőt max 58fok orthos-al.
És ez még csak egy Coolink U8 120-as hűtő nem egy Ninja.
Ha rendesen fel van téve a ninja és mondjuk teszel rá egy normális 1200-es ventillátort kizártnak tartom hogy közepes tuning mellett ennyire elszáljon.
De ,tényleg nem mindegy mennyi feszt adtál neki. -
Rover623
félisten
válasz senkipista #121 üzenetére
Csináltam neked egy kis válogatást az elmúlt néhány nap ''terméséből''...
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Némelyik FPS játékban a botokba ennél változatosabb viselkedést mutató AI-t építenek be...primus inter pares
-
Rover623
félisten
Engem is bosszantott a dolog, de azt hittem a rossz természetem miatt...
Most, hogy láttam másoknak is szemet szúrt a dolog, rááldoztam pár percet...nem volt nehéz: egyszerűen végig kell menni a PH! főoldalán a hardveres cikkeken és a hozzájuk tartozó topicok első oldalán (nekem 50-esre van állítva) ott lesz a kolléga magvas hozzászólása...próbáld ki vmelyik régebbivel (én megtettem, jó a szabály)...
Úgy látszik kényszert érez hogy minden cikkhez hozzászóljon...ami rendben is lehetne akár, elvégre a fórumnak ez a célja...na de a színvonal...
[Szerkesztve]primus inter pares
-
Gtxtt
tag
Nem is rossz......
Az ártól eltekintve.''Nem az a szabadság,hogy megteheted amit akarsz,hanem az,hogy nem kell megtenned amit nem akarsz.''
-
symering
tag
Attól tartok ki kell dobnom a procim lassan. Hamár most leváltják! Nem értem egyébként, hogy miért szorítja ki az intel a saját prockóit a piacról, de ők tudják...
-
Rover623
félisten
amit tiltunk fórumunkban:
* flame: vagyis kerüld a pusztán vita kedvéért, erőteljes érzelmi töltettel ellátott, az észérveket nélkülöző, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé
Ebbe is belefér akár...
De ha azt mondom hogy több embert is bosszant, rontja a topic-ok színvonalát, akkor ezek szintén olyan dolgok, amik miatt érdemes lenne kicsit magába néznie a kollégának...
De ez itt akadémikus jellegű vita, mivel nem nagyon értesül róla hogy mi itt róla diskurálunk...az esetek 99%-ban a böffenés után nem néz vissza többet az adott topicba...primus inter pares
-
senkipista
csendes tag
válasz he7edik. #137 üzenetére
Meg fogsz lepődni, de évek óta rendszeres PH olvasó vagyok. Fórumozni azonban nem itt szoktam, csak a hwsw-n. Itt is, és máshol is PeC néven.
Még régen reggeltem ide is, csak nem használtam soha, a jelszavam elfelejtettem, email címem megváltozott, és hiába írtam az egyik PH-s modnak, nem jött válasz rá, hogy hogyan szerezhetném vissza az accomat. -
attika80
aktív tag
Evvel az e4300-as CPU-val nem nagyon lopta be a szivembe magat az intel. Az oke, hogy tenyleg a legolcsobb. Ezelott 1 honappal a neweggen vagy zipzoomflyon 176$ volt az e 6300. Most a 4300 180$ a 6300 meg 187. Csodas, koszonjuk.
-
-
pisti
őstag
válasz senkipista #138 üzenetére
Énis gondoltam rá, hogy elsütöm ezt a poén...
-
g@bo
nagyúr
este megcibálom ezt a 4300-ast, remélem a 3 ghz bokából megy neki, mert ha nem, megsiratom azt a 35 ropit...
-
g@bo
nagyúr
hát... szemrebbenés nélkül megy 2800-on alapfeszen. majd nekiülök feszegetni még.. de első nekifutásra nem rossz vétel, egy x2 vel szemben se.
6300-as helyett érdemes vennni, mert egy olcsóbb lappal ( asus p5ld2 ) ki lehet rendesen hajtani, ugye fsb 800, a virtuális békaság meg nemtom kinek kell, egyelőre.
szal hajrá. -
rétisün
veterán
az olcsóbb lapokon,gondolom 965-ös chipsetesekre gondolsz (legalábbis egy másik fórumban olvasottak szerint) nem lehet visszaosztani a memóriát, ami jó lenne ahhoz, hogy 800 fölé huzd az fsb-t. vagy rosszul tudom?
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
-
törölt tag
hi
szerintetek core 2 duo 4300 -t vegyek az asus p5vdc-mx alaplapba, vagy egy pentium d 915 és 1gb 533 mhz-s memó
árban kb ugyanott lennék
Jelenleg van: cerka 2,8 lga 775, pqi 512 mb 533 memó, galaxy 7300 gt 128 mb agp, asus p5vdc-mx
vagy ha ezek nem jók akkor mit ajánlanátok?
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 5600 Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 39.000.-
- Eladó félkonfig (doboz mindenhez!): Intel Core i7-10700, ASUS TUF B460M-plus alaplap, 32Gb RAM
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest