Új hozzászólás Aktív témák
-
Power
senior tag

Ez még a hw definiciójában sem szerepelne.
Ha elfogadnám, hogy ''firmware = szoftver'', akkor szoftver=firmware.
Tehát pl. böngésződ egy firmware?
Mire való az internet? Keress, kutass és rálelsz(nyílván nagyon sok találat lesz).
Az adott tudománnyal foglalkozó tudósok, intézetek. -
Power
senior tag
Tartsd csak, vélemény szabadság van.
Mit állítottál amit nekem cáfolnom kellet volna?
Azt hogy más vélmenyen volt. Ezt sosem állítottam, hogy nem így van.
Az definiciókat pedig nem az érvekkel szokás meghatározni(szerintem).
Biztos azért találtak ki, hogy firmware, hogy az egyszeri embereket megzavarják, de jön az egyszeri ember és egy huszárvágással megoldja a porblémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux haladóknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- No Rest for the Wicked
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Arc Raiders
- Anime filmek és sorozatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, csak szvsz nincs értelme továbbvinni ezt a fonalat. Maga az Itanium 2 -ről és a szerverpiacról szóló hszek érdekesek.