- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
DcsabaS
senior tag
A Pentium M nem rossz proci (viszonyitva mondjuk a P4-hez, vagy a PPC-hez), de integralt memoria vezerlo nelkul elbukik a nagyteljesitmenyu kategoriaban. Mobil celokra persze jo lenne.
Hiaba nyomjak egyebkent most az Intel szoveget, a kovetkezo 1 evben az AMD-vel kapcsolatban az Apple-nek is felnyilhat a szeme, szoval mire realizalodni kezd az atallas, addigra modosithatnak.
''ATHLON 64 L1 -cache-t
P4 mintára átalakitja, és/vagy emeli a memória órajelet , és 10-15% - megint dob a sebességen ''
Az Athlon 64-et szerintem semmilyen vonatkozasban nem celszeru hasonlatossabba tenni a P4-hez. Az persze igaz, hogy celszeru lenne novelni a RAM sebesseget, aminek szerintem manapsag nem is lenne akadalya. -
Loha
veterán
Szerintem azért esett a választás, az intelre, mert komplett megoldásokat tud szállítani. Laptopokba szállítja a centrino platformot, asztali gépkebe, pedig komplett alaplap, chipset, hálókártya integrált VGA, proci kombókat...
Sokkal jobb megoldás, mintha vennének egy procit az AMD-től, és nekik kellene még hozzá mindent ''összetákolni''. -
TommyGun
őstag
''off topic de az AMD nagy huzása pedig az lehet hogy az ATHLON 64 L1 -cache-t
P4 mintára átalakitja, és/vagy emeli a memória órajelet , és 10-15% - megint dob a sebességen''
Szerintem a Venice-el most jól elvannak....X2-vel is jól állnak ami a teljesítményt illeti...mondjuk bazi drága és még sehol sincs....de ha terveznek ilyen puskaport akkor azt biztos nem most lövik le....ínységes időkben jól jöhet még az a +10-15%
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest